Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális ez egy 14 éves lánynál?

Normális ez egy 14 éves lánynál?

Figyelt kérdés
Keresztlányom 14 éves és a strandon még mindig nem szokott bikinifelsőt hordani, csak fürdőbugyit. Igaz, hogy még nincs nagy cicije. Amikor megérkeznek a strandra, nem megy öltözőbe átöltözni, hanem gond nélkül átöltözik mindenki előtt. Nem szégyenlős, pedig már szőrösödik a puncija. Esténként pedig szeret az apukájával fürdeni, természetesen meztelenül. Szerintetek ez normális?
2010. júl. 31. 18:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Fuuu...ez furcsa..Jajj en meg anyumek elott se merek maszkalni felso nelkul nm hogy mesztelenul furogyek..En peldaul otthon kerulom azt h valakit veletlenul meglassak felmesztelenul..olyan zavarban erzem magam..Mikor kissebb voltam korulbelul 5-6-7 max 8 eves a testveremmel 1 honapba egyszer max...furodtunk egyutt kadban...mert szerettem a habos vizet a kacsakat...stb..de apummal vagy anyummal...olyan nem volt soha...jajj es aki meg ferre ertene azert csk furodtunk kb 1 honapba csk egyszer mert rendesen naponta mosakodtunk/tusoltunk..csk a nagyvizes kad eleg sokba kerul ha naponta csinalnank:P 14/l
2010. aug. 27. 23:53
 22/22 anonim ***** válasza:
59%

Ne haragudj, szerintem ez nem normális. Jó viszonyban vagy a keresztlányoddal? Menj el vele bikinit vásárolni, de úgy mondd neki, hogy ő már nagylány, és ez mennyire jó, és vegyetek együtt neki valami csinos bikinit. Vagy beszéld meg az anyukájával, hogy menjenek el ők.

Az apjával való fürdésről is beszélgess el szerintem a szüleivel, ez sem egészséges ennyi idősen. Bármilyen későn érő típus is a lány. Nem kéne.

2010. aug. 28. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!