Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális ez egy 14 éves lánynál?

Normális ez egy 14 éves lánynál?

Figyelt kérdés
Keresztlányom 14 éves és a strandon még mindig nem szokott bikinifelsőt hordani, csak fürdőbugyit. Igaz, hogy még nincs nagy cicije. Amikor megérkeznek a strandra, nem megy öltözőbe átöltözni, hanem gond nélkül átöltözik mindenki előtt. Nem szégyenlős, pedig már szőrösödik a puncija. Esténként pedig szeret az apukájával fürdeni, természetesen meztelenül. Szerintetek ez normális?
2010. júl. 31. 18:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem, ha megtudja magát védeni, akkor nem olyan nagy baj ez. Azokkal van baj, akik, ha ránéznek egy egy kislány cicijére, a szex jut eszükbe! Nekem nem jutna a szex az eszembe, ilyen helyzetbe.
2010. aug. 1. 06:47
 12/22 anonim ***** válasza:
Annyira belerögződött a társadalomba, hogy ha látnak egy meztelen kislányt, akkor már a szex jut az eszükbe. A természeti népeknél miért nincs ilyen? Pedig ott is vannak kamaszlányok...
2010. aug. 1. 07:06
 13/22 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem csak az emberek felfogásával van baj!
2010. aug. 1. 07:27
 14/22 anonim ***** válasza:
58%

Ez nem normális...

Szerintem részben a szülők hibája is...

Azért én most vagyok 14, lassan 15 éves.., de engem már 7-8 éves koromba zavart hogy nem volt rajtam bikini felső, nem hogy még 14 évesen.

Ha nincs nagy cicije, akkor is azért valami kellene..Nekem az kellemetlen lenne ha ott futkoznék a strandon mindenki előtt:/ Apukámmal úgy fürödtem, hogy voltam kb. 4-5 éves, kádba:) Egyik felén ő (alsónadrágban), másikon én.:) Anyával nem igazán.:)

De engem már zavarna hogyha meglátnának pucéran..xĐ

Főleg apa..de anya seee:):)

14/L

2010. aug. 1. 16:58
 15/22 anonim ***** válasza:
73%

Kb. 5-6 éves voltam mikor a nővéremmel fürödtem. De apámmal? Brr!!! Soha!!! Venni kell neki bikinifelsőt és megmondani neki hogy csak akkor mehet le a strandra ha felveszi a bikinifelsőt. Az apjával meg már ne fürödjön és kész! Nem egészséges!

L/14

2010. aug. 1. 18:52
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
én 13 vok ,és bnőkkel járunk ki stardra, pasikat nézünk ,napozunk meg minden xd(ezt minden csaj élvezi) és neki is meg kéne mutatni,az ilyen dolgokat,helyes pasikat és rögtön felkapna egy bikinit :D .rá kell bizni dolgokat,h pl mennyen le egyedül vásárolni,bnőjivel lófráljon ,és ő is kicsit szégyenlős lenne,de hogy az apámmal fürödjek.Jézusom oO nemá ,tiszta gáz xD
2010. aug. 1. 21:45
 17/22 anonim ***** válasza:
Ajánlj fel a keresztlányodnak egy tábort :) ,vagy télen mennyetek el sitáborba szülök nélkül,vagy bizti szervez ilyen ottalvos programokat a suli és akkor elles pár dolgot a "nagyoktol,vagy értettebbektöl" . De sztm semmiféleképpen ne mondjátok a szemébe,mert ha ennyire apás ,akkor mégjöbban vele lesz,hogy biztonságba érezze magát. Csináltassatok vele nagyobbas dolgokat,és mennyen el anyukájával bikinit nézni,és lehet fogja mondani ,h kaphat e ilyet.Az is lehet ,h a szülei nem is mondták ő meg nem egy ilyen elkényeztetett és nem kér...
2010. aug. 1. 21:53
 18/22 anonim ***** válasza:
degáááááááz :D:Dxd képzelem hogy nézhet ki
2010. aug. 6. 05:11
 19/22 anonim ***** válasza:
Engemet meg pont azért nyaggatnak mert túl szégyenlős vagyok... Még bikiniben is takarom magam... Amúgy a lányt el kéne vinni pszhiológushoz... El is kéne vele beszélgetni... Apával fürödni az még oké de bikinifelső nélkül a strandon...
2010. aug. 23. 12:30
 20/22 anonim ***** válasza:
59%
14 évesen apával fürdeni szerinted oké? te 14 évesen az apukáddal fürödtél?
2010. aug. 23. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!