Keresztlányom 14 éves és a strandon még mindig nem szokott bikinifelsőt hordani, csak fürdőbugyit. Igaz, hogy még nincs nagy cicije. Amikor megérkeznek a strandra, nem megy öltözőbe átöltözni, hanem gond nélkül átöltözik mindenki előtt. Nem szégyenlős, pedig már szőrösödik a puncija. Esténként pedig szeret az apukájával fürdeni, természetesen meztelenül. Szerintetek ez normális?
Szerintem, ha megtudja magát védeni, akkor nem olyan nagy baj ez. Azokkal van baj, akik, ha ránéznek egy egy kislány cicijére, a szex jut eszükbe! Nekem nem jutna a szex az eszembe, ilyen helyzetbe.
2010. aug. 1. 06:47
12/22 anonim válasza:
Annyira belerögződött a társadalomba, hogy ha látnak egy meztelen kislányt, akkor már a szex jut az eszükbe. A természeti népeknél miért nincs ilyen? Pedig ott is vannak kamaszlányok...
2010. aug. 1. 07:06
13/22 anonim válasza:
Szerintem csak az emberek felfogásával van baj!
2010. aug. 1. 07:27
14/22 anonim válasza:
Ez nem normális...
Szerintem részben a szülők hibája is...
Azért én most vagyok 14, lassan 15 éves.., de engem már 7-8 éves koromba zavart hogy nem volt rajtam bikini felső, nem hogy még 14 évesen.
Ha nincs nagy cicije, akkor is azért valami kellene..Nekem az kellemetlen lenne ha ott futkoznék a strandon mindenki előtt:/ Apukámmal úgy fürödtem, hogy voltam kb. 4-5 éves, kádba:) Egyik felén ő (alsónadrágban), másikon én.:) Anyával nem igazán.:)
De engem már zavarna hogyha meglátnának pucéran..xĐ
Főleg apa..de anya seee:):)
14/L
2010. aug. 1. 16:58
15/22 anonim válasza:
Kb. 5-6 éves voltam mikor a nővéremmel fürödtem. De apámmal? Brr!!! Soha!!! Venni kell neki bikinifelsőt és megmondani neki hogy csak akkor mehet le a strandra ha felveszi a bikinifelsőt. Az apjával meg már ne fürödjön és kész! Nem egészséges!
L/14
2010. aug. 1. 18:52
16/22 anonim válasza:
én 13 vok ,és bnőkkel járunk ki stardra, pasikat nézünk ,napozunk meg minden xd(ezt minden csaj élvezi) és neki is meg kéne mutatni,az ilyen dolgokat,helyes pasikat és rögtön felkapna egy bikinit :D .rá kell bizni dolgokat,h pl mennyen le egyedül vásárolni,bnőjivel lófráljon ,és ő is kicsit szégyenlős lenne,de hogy az apámmal fürödjek.Jézusom oO nemá ,tiszta gáz xD
2010. aug. 1. 21:45
17/22 anonim válasza:
Ajánlj fel a keresztlányodnak egy tábort :) ,vagy télen mennyetek el sitáborba szülök nélkül,vagy bizti szervez ilyen ottalvos programokat a suli és akkor elles pár dolgot a "nagyoktol,vagy értettebbektöl" . De sztm semmiféleképpen ne mondjátok a szemébe,mert ha ennyire apás ,akkor mégjöbban vele lesz,hogy biztonságba érezze magát. Csináltassatok vele nagyobbas dolgokat,és mennyen el anyukájával bikinit nézni,és lehet fogja mondani ,h kaphat e ilyet.Az is lehet ,h a szülei nem is mondták ő meg nem egy ilyen elkényeztetett és nem kér...
2010. aug. 1. 21:53
18/22 anonim válasza:
degáááááááz :D:Dxd képzelem hogy nézhet ki
2010. aug. 6. 05:11
19/22 anonim válasza:
Engemet meg pont azért nyaggatnak mert túl szégyenlős vagyok... Még bikiniben is takarom magam... Amúgy a lányt el kéne vinni pszhiológushoz... El is kéne vele beszélgetni... Apával fürödni az még oké de bikinifelső nélkül a strandon...
2010. aug. 23. 12:30
20/22 anonim válasza:
14 évesen apával fürdeni szerinted oké? te 14 évesen az apukáddal fürödtél?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!