Engeditek a 18 év alatti gyereketeknek,hogy e-Cigizzen?
Én magam is cigiztem 15 éves koromtól majdnem 10 évig. A szüleim tiltották és mindenhogy próbálták ellehetetleníteni a dolgot de mindig túljártam az eszükön és ugyanúgy cigiztem csak hazudtam nekik jobbra balra...
Iqoshoz van amúgy nikotinmentes cigi is ( healcier.eu ) és inkább az én felügyeletem alatt tolja ezeket minthogy titokban élje ki amit én tiltok ki tudja mivel. Mert ki fogja próbálni ezeket ha tetszik a vaskalapos, szemellenzős szülőknek, ha nem.
Az egyetlen aggályom ezzel az, hogy nem akarom neki megtanítani, hogy a cigi jó dolog és szüksége van rá az életében mert nagyon nincs. De az igazság az, hogy ha a hátam mögött csinálja akkor is ugyanott vagyunk csak a bizalmi szülő-gyerek kapcsolat is rámehet.
"Nem a nikotin káros, az csak függőséget alakít"
Elég gyér a tudásod. A nikotin konkrétan idegméreg. Olvasgass, hogy miket okoz.
Egyébként az a hozzáállásom, hogy titkolnia nem kell, nem kap érte "büntetést", de előttem nem cigizhet semmilyen formában és anyagilag nem járulok hozzá. Legalább így otthon nem tolja orrba-szájba.
Szüleim is így kezelték a tájékoztatás mellett és szerintem helyesen. Azoknak akiknek engedték, sokkal többet "fogyasztottak".
"Egyelőre ugye még nincs bizonyíték egyik oldalra se, nem tudni mennyire káros, viszont azt lehet tudni, hogy nincs égéstermék, nincs úgy károsanyag, mint a sima ciginél."
Viszont vegyi anyag gőzt szívsz helyette a tüdődbe, ami józan paraszti ésszel végiggondolva, biztos hogy nem tesz túl jót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!