Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Válás költözés 2 kamasz...hagy...

Válás költözés 2 kamasz...hagynom kell hogy ők döntsenek?

Figyelt kérdés
12 és 16 éves lányok, válunk a férjemmel és fontolgatom a költözést, mindkettőnknek van új kapcsolata,nem tudom hogy döntök jól,ha nem kérdezem a gyerekeket hanem egyszerűen csak költözünk és kész, vagy hagyom hogy eldöntsék kivel akarnak lakni?
2020. máj. 31. 09:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%

Ha ennyire nyeregben érzed magad, akkor miért félsz a megkérdezéstől?

Hiszen olyan szuper anya vagy.

2020. máj. 31. 11:07
 12/15 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem felesleges ekkora terhet róni a gyerekekre. Mármint, hogy ez egy DÖNTÉS legyen. Nyilván kell mindkét helyre szoba nekik, aztán úgyis mennek majd ide oda, ahogy megbeszélitek. De erősen kétlem, hogy ne az anyjukkal lennének többet. De ezt kimondatni velük szerintem felesleges.
2020. máj. 31. 11:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd, hogy döntsenek szerintem. Egy kamaszt bármire is kényszeríteni az kész világháború. Ha érzik, hogy van beleszólásuk sokkal könnyebben el fogjak fogadni mind a kettőtök párját és új életét.
2020. máj. 31. 11:31
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Sokat segítettetek :)
2020. máj. 31. 12:57
 15/15 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem mindig meg kéne a gyerekeket is kérdezni válás esetén. Undorítónak tartom, hogy sok nő azt hiszi, csak az övé a gyerek. Meg azt is, hogy automatikusan ők kapják.
2020. jún. 3. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!