Válás költözés 2 kamasz...hagynom kell hogy ők döntsenek?
Én mindig is lazábban fogtam fel mindent, a lányaim is így nőttek fel, úgy gondolom nem döntenének egyoldalúan hanem mindkettőnkel akarnának lenni. Mellettem több szabad terük van, ésszerűek a korlátok, apuka vas kalapos szigorúbb
Nálam azért lennének jobb helyen mert én biztosítom nekik a lelki és testi fejlődést, sokat beszélgetek velük figyelek rájuk, az apjuk nagyon kevés időt tölt el velük azt sem túl szívesen sokszor.
Azért már ebből is látszik, hogy a kommunikáció nulla volt ebben a kapcsolatban, azért ment tönkre.
A "csak költözünk és kész" pont azt jelenti, hogy te döntesz.
Elég nagyok már, végre egyszer üljetek le négyen, és beszéljétek meg, ki mit szeretne.
Oké, hogy anyuka ideírt valamit, ami őt igazolja.
De amúgy honnan tudjuk, hogy valóban így van-e, hogy apuka ennyire érdektelen a gyerekek iránt? Ideírni bármit lehet.
A lányaid már elég nagyok ahhoz, hogy mérlegelni tudják, kivel lenne jobb nekik, kivel éreznék jobban magukat. Ha apuka ennyire letojja őket, ahogy beállítod, akkor nem is választanák őt, egyértelműen. Mégis azt írod, hogy mindkettőtöket választanák. Szóval akkor mégsem olyan rossz apukával sem.
Nem mondtam hogy rossz lenne nekik vele csak hogy nem törődik velük annyit amennyit én,sokkal kevesebbet volt jelen mindig is mint én
Igen sajnos többek közt ezért siklott félre a házasságunk mert keveset kommunikáltunk.De ez nem ide tartozik úgy gondolom 💁♀️
Én is úgy vélem elég nagyok már ahoz hogy döntsenek,de felmerül bennem a kérdés hogy anyaként foggal körömmel ragaszkodom hozzájuk ami szerintem természetes de nem e ártok nekik vele? Bólintsak rá ha azt mondják esetleg lakni apával de sokat leszünk nálad is? Bár kétlem hogy valaha is ez elhagyja a szájukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!