Egy 15 éves lányt egyedül hagynátok itthol szülői felügyelet nélkül?
Figyelt kérdés
3 nap és 2 éjszakáról lenne szó.2020. máj. 27. 15:59
11/15 anonim válasza:
Igen, de mindennap tartanánk a kapcsolatot, hogy minden rendben van-e stb.
13/15 anonim válasza:
Hát te ismered a gyereket, hogy mennyire felelősségtejes és megbízható, tudja e használni a tűzhelyet stb. Minket simán itthon hagytak, bár nekem van idősebb bátyám.
14/15 anonim válasza:
Attól függ mennyire felelöségteljes, mennyire megbízható
15/15 anonim válasza:
Én ennyi idősen nagyon önállótlan voltam, ha hivatalos ügyeket kellett intézni, iskolában, orvosnál, otthon viszont feltaláltam magam. Néha meglepetésből főztem, mire Anyuék hazajöttek meg kicsit kitakarítottam, hadd örüljenek. Nekem még azt is megengedték, hogy egyedül kint legyek a telken egy hétig, se internet, se tv, csak a mobilom volt velem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!