Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15 éves lányodat felengednéd...

15 éves lányodat felengednéd Pestre? (szegedről)

Figyelt kérdés
anyu nem akar felengedni pestre, okos, jólnevelt lány vagyok. nem tudom miért nem engedi . Ruhákat szeretnék vásárolni(mert ott olcsóbb, az utazás párszáz forintba kerülne)Te elengednéd a lányodat pestre?
2010. júl. 28. 22:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Mi szeptemberbe mentük uncsimmal Pestre vonattal! Én akkor 10 voltam ő 13! Ott várt minket a vonatállomáson anyukereszttestvére! Mi is bementünk a Westendbe meg egész hétvégén vele votunk!
2010. júl. 30. 16:02
 22/26 anonim ***** válasza:
én felengedném. de úgy h reggel felmegy és 6 óra körül vissza indul. pest nem veszélyyes annyira csak késő este max. ott élek.
2010. júl. 30. 20:35
 23/26 anonim válasza:
Nem
2010. júl. 31. 12:32
 24/26 anonim ***** válasza:

Nem.

Semmilyen körülmények között nem mehetne egyedül.

Megbízható felnőtt kíséretében igen, vagy osztálykirándulásra, de egyedül ennyi idősen nem!

Annyi barom van ebben a világban, vigyázni kell a gyerekekre.

2010. aug. 1. 07:30
 25/26 anonim ***** válasza:
Pesti vagyok, rendszeresen járok Blahánál, Nyugatinál és Keletinél. Többször mentem más városokba. Sem Budapesten, sem buszon/vonaton, sem pedig a másik városban nem volt incidensem. 10 éves koromtól közlekedem egyedül, 13 éves koromtól már egyedül utazgattam települések között is. Jelenleg 14 éves vagyok, fiú.
2010. aug. 2. 21:37
 26/26 anonim ***** válasza:
Én már 12 13 évesen egyedül utaztam Pest szombathely vonalon,csak hát akkor még nem vot divat burokba nevelni nem is volt annyi életképtelen mint most.
2010. aug. 9. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!