Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15 éves lányodat felengednéd...

15 éves lányodat felengednéd Pestre? (szegedről)

Figyelt kérdés
anyu nem akar felengedni pestre, okos, jólnevelt lány vagyok. nem tudom miért nem engedi . Ruhákat szeretnék vásárolni(mert ott olcsóbb, az utazás párszáz forintba kerülne)Te elengednéd a lányodat pestre?
2010. júl. 28. 22:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
á énis akarok pestre menni westendbe:( csak én 14vagyok de szegedi^-^
2010. júl. 29. 00:44
 12/26 anonim ***** válasza:
55%
Basszus már... Ilyenekből lesznek a töketlen felnőttek... Nem vágom, hogy miért ne lehetne elengedni. Én 13 éves koromban is vonatoztam 600 km-ert, és egy csúnyabácsi se rántott be a sarkon... Múltkor, igaz 16 évesen de motorral mentem fel pestre nyíregyházáról. Laza 540 km, és ott se bántott senki, se tankolásnál se máshol. Ugyan már... Mi lenne vele? Ic-n ki bánthatja? Gondolom valami plázába megy... Aréna ott van 5 percre a nyugatitól... Áhh, inkább hagyjuk...
2010. júl. 29. 01:53
 13/26 anonim ***** válasza:
Azért tényleg túlzás egyesek aggódása. Én bennszülött Pesti vagyok, de tisztára úgy beszéltek, mintha egy fehér tizenéves csitrit akarnának Harlembe kilökni Ku-Klux -Klán felirattal a hátán. Könyörgöm 21. századi világváros. Vonattól, a pláza 5 perc séta. A gyanús környékekre meg nem kell menni. Főleg ha még egy felnőtt is várja. Igazatok van, a világ már nem a régi, de akármilyen bűntény előfordul akármelyik vidéki nagy és kisvárosban is.
2010. júl. 29. 07:42
 14/26 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem meg mindegyik 14-17 évesnek aki lázadozik itt,hogy mekkora kö.csög szülei vannak ennek a lánynak,hogy nem engedik fel a 14 évest lányt Pestre a plázához ami a legbiztonságosabb környéken van ;)

És addig beszéljetek igy amig nem lesz gyereketek ha akkor is igy fogjátok gondolni akkor ott már valami baj lesz.Az pedig borzasztó nagy tévedés,hogy tökéletlen (?) ember lesz valaki ,mert 14 évesen nem cikázik szeged meg pest között egyedül.

Gondolom már anyukád is járt pesten.Amikor engem meg a kisgyerekemet kezdek el követni meg egyebek.

És nem voltam kihivó,hisz egy kisgyerekkel mikor a mámáékhoz megyünk meg egyébként se úgy öltözködöm.

Már a vonaton kiszúrhat téged valaki és ezek nem túlzott aggódások,mert else tudjátok képzelni mennyi minden történik.Férjem ilyen ügyekben (is) dolgozik vagyis hall sok ilyen ügyet,de nem ez a lényeg.

2010. júl. 29. 10:54
 15/26 anonim válasza:
35%
15éves lányt nem szabad csak úgy elengedni!!Sok az őrült és a pedofil!!arról nem beszélve hogy a rossz embereken kívül még másfajta veszélyek is vannak a világban!!Én nem engedném el!!
2010. júl. 29. 12:59
 16/26 anonim ***** válasza:

egy volt osztálytársam feljárt Pestre,Komárom mellől. Barátjához járt/jár. Az is hozzá.Egyedül megy mindig.Egy ideig anyjáék nem is tudták,csak lebukott. De csak msn-en beszélt vele,nos úgy felmert hozzá menni egyedül.Hát na.

Ha mennél barátnőiddel úgy okés lenne.

2010. júl. 29. 14:09
 17/26 anonim ***** válasza:
Nem..:S nagy a távolság.Szegeden is tudsz vásárolni,nemde?:)
2010. júl. 29. 16:15
 18/26 anonim ***** válasza:
40%

Csak azok kedvéért írom le, akik okos tininek hiszik magukat és meg vannak győződve róla, velük bizony semmi nem történhet. Engem felnőtt fejjel 20 éves elmúltam, amikor hazafele vonaton egy perverz pasi szexuális értelembe zaklatott, és persze pont akkor már senki nem volt a fülkében, arra sem járt senki sem. Ennyin múlik az egész, én is azt hittem ugyan már velem ien nem történhet meg, meg tudom védeni magam stb. És mégis megtörtént, ráadásul elég kiszámíthatatlan ilyen szituációkban hogyan reagál az ember leblokkol, vagy éppen még feltalálja magát.

Felnőtt kíséret nélkül nem engedném el biztosan a lányomat.

2010. júl. 29. 17:11
 19/26 anonim ***** válasza:

Én a barátnőimmel mentem 3-masban föl Pestre Vásárhelyről még tavasszal. Mi is egész nap csak plázáztunk. Meg elmentünk a vidámparkba is. :) Mondjuk mi a barátnőm nagynénjénél aludtunk 2 éjszakát. És vissza is vonattal jöttünk.

Egy kicsit könyörögni kellett, de aztán elég gyorsan belementek anyáék is, amin tökre meglepődtem mert kb. nem engednek el sehova.

14/L

2010. júl. 29. 22:19
 20/26 anonim ***** válasza:
persze, csak fel kell rakni a vonatra, ahol leszállsz meg várni fog egy ismerős. nem távolság, semmi bajod nem eshet a vonaton... az én szüleim simán elengedtek mikor haza mentem Pestről Debrecenbe vonattal, pedig későn is ért oda a vonat. sok ember utazott akkor, szóval ha mégis történne valami veled tudsz segítséget kérni! (: 16/L
2010. júl. 30. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!