15 éves lányodat felengednéd Pestre? (szegedről)
15 évest nem...engem se engedtek,pedig akkor még "jobb" volt a világ....
én is félek sokszor,annyi mindent hall az ember...nem csak rajtad mulik h mi történik.
Hidd el annyival nem olcsóbb ám h megérje,ha bármi történne
28/l
Nem Pesten élek 14 éves korom óta egyedül, tapasztalatból tudom, hogy lényegesen veszélyesebb a vidéknél. Rengetegszer inzultáltak már (vagy próbáltak inzultálni) pesten, otthon a szüleimnél még egyszer sem. Ha lányom lesz, őt sem fogom engedni, hogy fiatalon mászkáljon Pesten, pláne ha nem ismerős itt. Abszolút megértem anyukád, esetleg mondd meg neki, hogy akkor adjon némi plusz támogatást a ruhákra, mert nálatok drágább.
21L
Most gondoltam át,h én ennyi idős koromban Pesten jártam középiskolába,és koleszos voltam,ergo egyedül jártam oda.Úgyh ha ezt nézem,akkor igen,elengednélek.De az is igaz,h ama már őrültebb a világ.A fene tudja.:))
Ezzel sokat segítettem.:))
NEM!!
Bármi megbízható is vagy,nem miattad nem engednélek el hanem azért mert félek.Inkább kifizettem a +árat vagy felmegyek veled.
Nemis tudod elképzelni mit csinálnak Pesten mikor kiszúrják,hogy egyedül sétál egy 14 éves lány aki láthatóan nem ismeri a terepet.
Bemész egy kis zug utcába eléd áll 2(vagy több) 19(vagy több éves) fiú akkor mit teszel??
Szerintem más az ha valaki kollégimba megy és más mikor csak császkálni a városba.
Nekem volt mikor én,mint felnőtt nő és a KISgyerekemmel sétáltaltam és nemtudom milett volna ha a férjem meg a barátja nem jön oda.
Gondold át egy picit nem a távolságról van itt szó!!És nemis a bizalmadról,ha anyukád kicsitis gondolkodik nem fog egyedül elengedni,de ebbe teis belegondolhatnál.
Utolsó vagyok:
Ha egy FELNŐTT ismerős lenne ott akiben(nagyon) megbízok akkor átgondolnám a dolgot.Hány éves az ismerős??Fiú lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!