Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt Szegedről valaki?

Van itt Szegedről valaki?

Figyelt kérdés
tudnátok szállást ajánlani, ami nem drága?Egy éjszakára kéne, közel a kamionos találkozóhoz és kisgyerekkel elférjünk.
2010. júl. 8. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Én szegedi vagyok, sőt Kiskundorozsmán nőttem fel (ott van a találkozó a Szikin). A Fürdőnek, ahol van a találka vannak faházai, de szerintem halott ötlet, biztos tele van. Dorozsmán nem tudok panziót, ami legközelebb van és igényes, az a Fehértói Halászcsárda és Panzió (hátsó úton kb. 5 percre van), de Szeged sincs messze. Gyerekkel én mindenképpen valami olcsóbb, de igényes szegedi panziót keresnék.

Bocsi!

Még eszembe jutott valami. A sziksóstó körül tele van kertekkel (házzal).Ott biztos lehet szállást találni, bár azok is tömve vannak. A deliapro.hu-n keresgéljetek. Egyet belinkelek: [link]

2010. júl. 8. 19:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, sokat segítettél!!!
2010. júl. 8. 19:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Még annyit, ha a belinkelt 2 panziót felhívod és ott nincs hely, lehet, hogy az egyik ismerősénél, vagy háznál van:))
2010. júl. 8. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!