Kamaszok, ti mindent megmertek beszélni a szüleitekkel?
Figyelt kérdés
2020. máj. 3. 07:51
12/15 anonim válasza:
A komolyabb dolgokat nem. Párszor próbáltam, de mindnek csak veszekedés lett a vége. Van az a fura mentalitásuk, hogy segítséget kérni (legyen szó akaárcsak iskolai tananyagról) gyengeség, ami tilos és ezt minden adandó alkalommal a fejemhez vágják, ezt pedig már meguntam.
13/15 anonim válasza:
Sajnos nem. Pedig próbáltam célozgatni, bevezetni a kényes kérdéseimbe, de nem értett meg. Aztán többször is próbáltam megközelíteni, de végül már elege is lett, hogy mindig erről beszélek neki meg, hogy már ki van vesézve. Hiába szülő, nem működik vele ez a megbeszéléses dolog. Inkább másnak mondom meg, akivel lehet.
14/15 anonim válasza:
Én nem. Apámmal nem vagyok olyan szoros viszonyban, az anyám meg egy elvakult keresztény (szerintem ebből a két szóból sokminden kiderül).
15/15 anonim válasza:
Attól függ, hogy melyik szülőről van szó. Az édesanyám teljesen más, mint az édesapám. Anyukámmal minden dolgot meg tudok beszélni, amit csak szeretnék. Akkor kérdezek tőle, amikor csak akarok. Nagyon szabadszellemű és kedves nő.
Apám egy jóval szigorúbb jellem. A kapcsolatunk az én részemről nem is igazán aktív. Vele még beszélgetni se nagyon beszélgetek, ha rajtam múlik. Az pedig, hogy valamilyen neccesebb témáról beszélgessünk, az teljes mértékben "offos"
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!