Mért nem engedi anya, hogy borotváljam OTT?
annyira viccesek vagytok....xd
azért mert le akarja borotválni, egyből szexelni akar??? talán azért akarja mert ha megvan neki és betétet használ akkor kényelmesebb, meg amugyis lehet h őt zavarja.
am meg nem kell hozzá engedély
Ha nem engedi, csináld titokban.
Én 5.-es koromban kezdtem magam borotválni mindenhol, nem kérdeztem meg, hogy szabad-e, egyszerűen vettem egy borotvát és leszedtem magamról mindenütt a szőrt. És nem szexelni akartam, hanem zavart. Jobb érzés volt csupaszon. Egyszer nem kérdeztem meg a szüleimet, hogy megcsinálhatom-e.
Szerintem ehhez nem kell engedélyt kérni, ez nagyjából az a kategória, mintha azt kérdeznéd meg Anyukádtól, hogy megfésülheted-e a hajad ébredés után. :D
Gondolom nem nézi meg, hogy leborotváltad-e. :D
Egyébként én is azt mondom, hogy ha mindenképpen szőrteleníteni akarod a puncidat, inkább kozmetikushoz menj, mert úgy tartósabb az eredmény. A borotvától lehet, hogy kipattogzik és viszketni fog.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!