Mért nem engedi anya, hogy borotváljam OTT?
Nem, nem szeretnék szexelni...xD
13 évesen?!
Én 14 évesen kezdtem el a nemiszervemet borotválni,mert higiénikusabb az,hogyha ott nincs vagy alig van szőr-mert hiába fürdik vagy zuhanyzik le az ember mindennap,ott aztán sok a baci..és én nem szeretném,ha letelepednének.Anyud egyébként gondolom azért nem engedi,mert minek az neked?:s
Amúgy ha tudsz szerezni gyantát,akkor azzal inkább,mert a borotva elvághatja(főleg a nagyajkakon extra érzékeny a bőrfelület),és akkor fél óráig vérzik..én már jártam így,azóta jobban vigyázok.
Várj vele még egy évet,főleg ha nem olyan erős a menstruációd,mert még az a szőrmennyiség(ami tippem szerint neked lehet) még nem olyan sok..viszont nekem már sok lenne..:s XD
Valaki írta, hogy menjen el kozmetikushoz, ha le akarja gyantáztatni. Több kérdésben olvastam már, hogy mindenképp kozmetikussal csináltassa. Miért olyan fontos a kozmetikus ha itthon is meg lehet csinálni?
És miért baj ha pl én most itthon nekiállok egyedül?
ne kérj engedélyt. most mi van, ha leborotválod? :O úgyse nézi meg. xD vagy igen?? :O énis simán lesuedem, mert enegm is nagyon zavar. :P
13/L
"tüle" "nemszzüz"
Nyelvében él a nemzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!