Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » APA elmegy otthonról hogy...

APA elmegy otthonról hogy gimis lánya kettesben lehessen a barátjával?

Figyelt kérdés
Mi a következő szint, bemegy tartani a gyertyát????

2020. márc. 22. 19:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
5%
Egy centit nem lennék hajlandó mozdulni
2020. márc. 22. 21:04
 12/17 anonim ***** válasza:
85%
Az én édesapám is ugyanígy kettesben hagyott minket 1-2 órára péntek esténként a házban. 19 éves elsőéves fősulis voltam és csak hétvégeken találkoztunk a párommal, akkor is napközben. Ő ajánlotta fel, természetesen éltünk a lehetőséggel :) Semmi gond nincs ezzel, már 35 éves kétgyermekes édesanya vagyok.
2020. márc. 22. 21:19
 13/17 anonim ***** válasza:
89%
Inkább mint hallgassa a turbekolast és h dgnak..
2020. márc. 22. 22:26
 14/17 anonim ***** válasza:
85%
17 évesen nekem teljesen rendben van. Majdnem felnőtt, a lányok általában elég érettek ebben a korban.
2020. márc. 23. 01:38
 15/17 anonim ***** válasza:
5%

Elég érettek mihez?

Biztosan nem mennék el, pláne nem most. 18 éves korában talán, de akkor sem vírus idején. Melyik hülye megy ki vírus idején, hogy a 10.es lányát hangosabban is dughassa a párja??

2020. márc. 23. 05:33
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell felháborodni. Valószínűleg van olyan jó a kapcsolatuk, hogy az ilyesmit felnőtt módjára meg tudják egymással beszélni. Az én szüleim is felajánlották anno hogy az első évfordulónk napján kettesben lehetünk nálunk. Nem éltünk vele, mert anyósjelölték hosszúhétvégézni voltak, az a lakás üres volt. 18 voltam akkor és 5 éve vagyunk együtt, sajnos elköltözni még nem tudunk. Azóta is volt már olyan, hogy egyik hétvégén Anyu ment el barátnőzni pár órára, következőleg mi mentünk el valahova, hogy meghívhassa a barátnőit. Ez nem kell, hogy problémát okozzon, ettől nem "túl jófej" az apuka...
2020. márc. 30. 11:02
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nagyon rendes az apától, hogy ezt teszi
2020. jún. 17. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!