APA elmegy otthonról hogy gimis lánya kettesben lehessen a barátjával?
# 1
De szerinted ez normális?
# 3
De ennyire "jófejnek" lenni azért nem túlzás?
Korrekt úriember!
Egyébként én is el tudnám képzelni, hogy (ha a gyerekeink annyi idősek lesznek) adott esetben a feleségemmel és egyik gyerekünkkel együtt elmegyünk egy egész napos programra (pl. kirándulás), hogy másik gyerekünk kettesben lehessen a házunkban a partnerével.
Nyilván nem túl gyakran, és nem leszünk erre utasíthatók, de szerintem egy jól működő családban ésszerű határig mindenki segít a többieknek abban, hogy jól érezze magát.
Az egy másik kérdés, hogy a gimnazista lány pontosan hány éves, és adott esetben elfogadjuk-e, hogy annyi idősen nemi életet éljen. Ha nem, akkor nyilván nem tesszük ezt meg.
Tudom, itt a gyakorin sokan úgy állnak hozzá, hogy "mi közöm hozzá", meg "oldja meg, ahogy akarja", meg "nem kötelező nekem ezt megtenni érte". Valóban, megoldja másképp, ha a szülőknél nem lehet. Pl. egy parkban a bokorban. Valóban, nem kötelességem megtenni érte. Önként, szeretetből tenném meg. Aki ezt nem érti, az nem szeretett soha senkit (sem szüleit, sem partnerét, sem gyerekét, sem barátját).
# 7
Még csak épp 17 lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!