Fiam mostanában reggae zenét hallgat, ugye nem akarja kipróbálni a füvet?
Én 17-18 éves koromtól hallgatok ilyen drogos zenéket. Nem próbáltam és nem is tervezek soha semmit kipróbálni, pedig szinte minden nap lett volna alkalmam kipróbálni valami cuccot.
Nekem az tetszik ezekben, hogy pörgős és vicces, kicsit fel tudja dobni az unalmas napokat. De ennyi, nem ettől leszek drogos és sokan drogoznak akik nem hallgatnak drogos zenéket.
Remélem megtudtalak kicsit nyugtatni. Amúgy ha fog élni valami szerrel az feltűnő lesz neked. Esetleg beszélgethetsz róla a drogokról és a drog fogyasztásról. Szerintem ez egy érdekes téma.
Ekkora sötétséget, mint ami a te fejedben van, kérdező!
Mi meg annak idején Pokolgépet, Ossiant, Iron Maident hallgattunk. Volt, aki Black Sabbath-rajongó volt. Voltak Depeche Mode követők és The Cure-osok.
És egyikünk sem lett sátánista, sem öngyilkos, teljesen normális, hétköznapi családapák lettünk.
Egyik osztálytársam pont reggaet kedvelt, akkor ez még teljesen ismeretlen dolog volt nekünk. Azóta nagy üzletember lett, és kétgyerekes apa.
Kezdjük ott, hogy a marihuána mára a fél világon legális, és nem összekeverendő a speeddel, herbállal, mindenféle szintetikus droggal.
Gyakorlatilag jobban járna ha hétvégi ivás helyett hétvégente spanglizna, nem is hányná össze magát, és a szervezetét is kevésbé roncsolná, mint a házipálinka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!