A barátnőmék cigiznek. Hogy mondjam nekik h én is szeretném kipróbálni?
Hány éves vagy? Azzal nem lenne gond, hogy egyszer kipróbálod, csak sajnos senki nem úgy próbálta ki először, hogy rá akar szokni. Mondjuk ha tényleg csak egyszer szeretnéd, az nem nagy gond, először általában úgy sem tetszik senkinek:D
Egyébként meg a barátnőid, simán megkéred az egyiküket, hogy had szívj egyet (mármint nem egy szálat:D).
Egyáltalán nem lenne jó ötlet!
Ha csak ki szeretnéd próbálni ráérsz később is, mintsem kitudja hány évesen [egyébként elárulnád a korodat??] rágyújtani..
Ha az ember cigizik, rendben van- bár egészségtelen dolog-, de az ő dolga, nekem személy szerint nincs ezzel problémám.. attól az még jó becsületes,dolgos ember.. Nem egy ilyet ismerek, nem konkrétan a cigizés ellen van a felháborodás, hanem az ellen hogy fiatalon rágyújtanak legtöbbször csak divatból és utána szívjak mint az állat.. Ha kiakarod próbálni ráérsz még azzal.
Sőt gondolj arra: Én nem próbálom ki, mert nem szeretnék az egészségemnek ártani, különb szeretnék lenni mint a többi fiatal.
Javaslom a: "Annyira hülye vagyok, hogy megyek utánatok, mint a birka, és szarok rá, hogy szétbagózom a testem fiatalon, és idősen meg majd azon siránkozhatok, hogy élhettem volna tovább, de nem volt hozzá elég eszem... na adjatok egy slukkot."
Az emberi hülyeség határtalan. TE vagy rá az élő példa!
N28 (aki leszokott, ezért első kézből tudja, mekkora hülye vagy, amiért elkezded!)
Sztem felesleges rá szoknod mivel úgy is rá fogsz attól nem leszel nagy tudod mennyi ruhát tudsz abból veni napi 600 Ft-ból ?! Én mindig erre gondoltam. Próbáltam is ez első amúgy se lesz jó. Ahogy már írták, nem lehet róla le szokni csak küzdéssel. Megéri ? Sztem nem. De ha nagyon akarod akkor kérd hogy adjannak egy slukot. am hány éves vagy ?
16/L
Előtte szögezd le, hogy csak 1-2 alkalommal akarod kipróbálni, soha többet.
Így elkerülheted, hogy kínálgassanak vele. Ha mégis rád "tukmálják" akkor mondjad, hogy tudod, hogy drága, nem akarod előlük "elszedni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!