A barátnőmék cigiznek. Hogy mondjam nekik h én is szeretném kipróbálni?
Figyelt kérdés
NEM kérek kioktatást hogy ne próbáljam ki,mert rá fogok szokni,NEM szeretnék rászokni,csak kipróbálni. Délutánonként amikor velük vagyok akkor mindig cigiznek. Mit mondjak nekik? Eddig mindig azt mondtam h én nem akarok cigini.. Vagy lehet h mégse lenne jó ötlet?2012. dec. 15. 11:32
11/12 anonim válasza:
"hé aggyá mán egy slukkot"
beleszívsz párszor. elszívsz egy egészet. elszívsz több szálat. megveszed a saját dobozod. láncdohányos leszel.
na, amúgy nem. ha akarod próbálni, akkor próbáld ki, de ne csak egyszer, és soha máskor, mert különben rászoksz arra, hogy "alkalmanként", az "alkalmanként"ból pedig "állandóan" lesz.
12/12 anonim válasza:
ha legközelebb cigiznek csak mond lazán, h "passzolj nekem is egy szálat" ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!