Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Erdemes kiprobalni a sinlacot...

Erdemes kiprobalni a sinlacot ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Kisfiam 9 honapos es egyszeruen semmilyen formaban nem hajnaldo elfogadnj a kanalas etelt uvolt az elso kanal utan. Nincs kedvence se. Sztem mindent az eg vilagon kiprobaltam mar amit ebben a temaban lehet de semmi nem hozott javulast.

Sinlacra gondolok h esetleg kiprobalnam, szerintetek van ertelme?

2020. márc. 22. 16:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Sokféle pép van.

Van vaníliás is pl, ezeket szoktak szeretni

Azt tudni kell, hogy a sinlac elég cukros.

Lehet amúgy darabosat enne, azt próbáltad? Pl főtt zöldség, babakeksz a kézbe, banán stb.

2020. márc. 22. 16:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Az osszes tejpepet kiprobaltam mar, nem eszi meg, vagy csak kis mennyiseget.

Meg nem tud ulni ezert darabosat meg nem akrok adni neki

2020. márc. 22. 17:21
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

a kislányomnak a sinlactól lett fruktóz érzékeny.

20% kristálycukor, és Nestlé termék.

egyébként nem késett le semmiről, ha még nem ül stabilan, ne erőltesd, nem mindenki egyforma. a védőnővel meg ne foglalkozz, neki az az egyszerűbb, ha minden gyerek belefér a kockájába....

2020. márc. 22. 17:43
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
Mi 4 hónaposan próbáltuk de nem akart kanállal enni(természetesen) felfüggesztettük a hozzátáplalást de minden nap adtunk a kezébe egy babapiskótát amir elrágcsikált, elszopogatott. Karácsonykor lett 6 hónapos. Újra megpróbáltuk és mintha világ életében kanállal evett volna szépen ette a levesből a pürét. Aztán m9ndta a védőnő hogy igazáól a szájmozgást kéne megtanulnia a rágó mozdulatokat amit mint kiderült a piskótaevéssel megtanult magától.
2020. márc. 22. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!