Sinlacot mennyi idős korig adtok/adtatok a babának, és milyen formában? Mit és mennyit eszik 6-7 hós babátok?
Gyümölccsel, keksszel, magában, kakaóval.
Amikor már normális kaját is evett, kb 1 évesen, akkor már nem kellett neki ilyen pempő, úh addig kapta csak.
6 hónaposomnak gyümölccsel adom tízóraira, más még nincs kiváltva, ezen kívül 4x eszik 180 mili tápszert.
A baba túltáplálása meg elsősorban azért lehet, mert az anyuka minden gondra cicivel/üveggel válaszol, ezt az esetet levéve még a korai hozzátáplálás okozhatja, az nem, hogy éjszaka éhes és enni kap.
Mást nem hiszem, hogy tudsz csinálni, csak elfogadni. Ha 2 hónapja nem eszik nappal se rendesen és még egy foga sincs akkor szerintem nem az az oka a nappali étvágytalanságnak, ezt kellene lenyomozni. A babák tudják mennyire van szükségük és persze kelhetnek akkor is, ha eleget ettek nappal de ha meg nem ettek eleget akkor be fogják pótolni.
biztos vagyok benne, hogy éhség miatt ébred. még egy foga sem bújt ki, két hónapja étvágytalan, és volt 4 olyan nap, hogy egyáltalán nem evett cumisüvegből, csak kanállal! utána volt 5-6 nap (gondolom a fejlődési ugrás), amikor simán megevett 200ml tápit, addig 150ml volt az "adagja", aminek felét se ette meg az utóbbi hetekben... most megint nem eszik a cumisüvegből. nem tudom, adhatok-e neki már ilyenkor (6,5 hós) több kanalas ételt.
főzelékekbe felesleges Sinlacot tenni, abba nem szoktatok? köszönöm az eddig válaszokat!
6 hónapos (nemsokára 7) tízóraira kap gyümölcsöt-zöldséget sinlac-kal vagy anélkül, ritkán sinlac-ot magában, de még így is kéri a tápszer adagját, nincs kiváltva étkezés. Ő refluxos, azért kell a sűrítés még pluszban is.
Pépből maximum 60-70 grammot eszik (nem túl lelkes) és lecsúszik neki még 180 vízből készített tápszer is (tápszerből többet is bírna).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!