Rántottát milyen formában adjam, hogy meg tudja enni?
Egy éves, egyelőre kétféle ételt eszik meg: tömör, keksz állagú, roppanós (babakeksz, kölesgolyó, stb.) vagy főzelék állagú, benne kisebb darabokkal.
Harapni kizárólag a kekszféléket hajlandó (négy foga van), mindent, ami puhább, egyben nyeli. Nagyon darabosat emiatt nem adok neki, azonnal fullad, többször kellett kiütögetni belőle kaját.
A rántottát én megeszem "nedvesen", de a fertőzésveszély miatt neki inkább átsütném. Úgy viszont nagyon száraz lesz és ismét fulladásveszély... mivel keverhetném, hogy kicsit csússzon?
A sajt nekem nyúlóssá szokott válni ilyenkor, még velem is előfordul, hogy felét lenyeltem a sajtnak, a másik fele még a számban és szolidan öklendezem tőle.
Joghurt jól hangzik (tejfölt egyszer próbáltuk, hasmenést okozott, egyelőre félretettem), bár rántottával furcsa. Akkor marad a tördelés némi joghurttal.
Köszönöm az ötleteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!