Ki milyen popsitörlőt és krémet használ, ár -érték be melyiket érdemes kipróbálni?
5 hónapos koráig gyógyszertári popsikenőcsöt használtunk. Aztán váltottunk a Sudocremre (1280 Ft a gyógyszertárban).
Törlőkendőből pedig az elejétől fogva a Pampers. Nekünk ezek váltak be.
Popsitörlőből Pampersös van,popsikrémből pedig 6 hónapos koráig gyógyszertári volt,most Sudokrem van.
Most 7 hónapos.
Popsiörlőből a fehér dm-est használjuk, én szeretem, mert nincs illatosítva és nem tocsog, de nagy, az ára is jó.
Krémből neogranormot.
Popsikrem ... A pelenkas.korszak vegeig gyogyszertari
Abbol ket fajta volt mindig egy zsirosabb alapkrem es egy cinkoxidos a pirossagra - ez hatoanyagban egyezett a sudoval ellenben a 300g kiszereles csak par szaz volt
Torlokendo ahol epp volt valami akcios. Hal istennek egyikre sem volt semmi reakcioja
Nálunk mind a két gyereknek elég érzékeny bőre van...
Popsikrém: a legjobban a boraxos gyógyszertári vált be, most azt használom a fiamnak (ha éppen nem piros a popsija, akkor Unguentum Infantum-ot). A lányomnál anno használtam Sudocrem-et, de mostanában elég sok rosszat hallottam róla.
Popsitörlő: Nekünk a Mülleres sajátmárkás, Beauty Baby Sensitive vált be. Szerintem szuper minőség, nagyon jó áron (a 4-es, vagy 6-os pakkot veszem).
Krém: Infantum ( a Naturlandos jobb)
Popsitörlő: zöld Pampesrs - ez elég nedves, nem kell 1-1 kakihoz 10 db-ot elhasználni. Amikor akciós a Rossmannban akkor a 6 db-ost kb 1600-1800 Ft-ért meg lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!