Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez normális?

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok és nagyon de nagyon imádom a földrajzot, nem az a stréber gyerek vagyok vannak barátaim élek társasági életet de amikor otthon vagyok sokszor csak a hatalmas nagy atlaszt bámulom és nézem az országokat... mindig új helyet akarok feldezezni, már már szinte olyan szinten tudom h állítom kb rajtam kívül a városban csak max 1 ember tudja így (nem akarom fényezni magamat). Normális ez az én koromban?
2010. júl. 24. 22:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne az? Mindenki erős valamiben,ha téged ez az irány érdekel még sokra viszed.Ne mással törődj,az emberek mindig azt mondják amit hallani akarsz.Ha Te így érzed jól magadat akkor hajrá!
2010. júl. 24. 22:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Nagyon is normális,a szüleid büszkék lehetnek Rád! Én is szeretem az ilyen témájú dolgokat szeretek,csak én utazni szeretnék! Nagyon szimpatikusnak tűnsz! Végre,egy okos,azonos érdeklődésű fiú!

13/L

2010. júl. 24. 22:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Bocsánat,én vagyok! Tévesen írtam ezt a sok "szeretnék"-et,és társait, csak már álmos vagyok, kissé :-)
2010. júl. 24. 22:45
 4/7 anonim válasza:
Ajánlom a Google Earth-öt. :D Én 28 éves léttemre órákat ülök előte. Ha vki érdeklődő az nem baj sőt. Meg kell ismerni a körülöttünk lévő világot. :D
2010. júl. 25. 10:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Normális.:)
2010. júl. 25. 15:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Annyira, de annyira irigyellek! :D Majdnem megbuktam földrajzból idén, épphogy csak kipréseltem magamból a kettest, mert egyáltalán nem érdekel az ilyesmi, ha nem láthatom a saját szememmel.

Egyébként normális, én a nyelvekkel vagyok így ;)

2010. júl. 27. 04:18
 7/7 anonim ***** válasza:
ügyi vagy,nekem erre nem lenne agyam xD
2010. aug. 7. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!