Mit szólnál, ha a kamasz lányod így öltözködne, viselkedne?
Nem pontozgatok, hidegen hagynak a százalékok. Nem értem, hogyha engem, mint kamaszt nem érdekelnek, akkor felnőttek miért pattognak pár számon. :D
Az pedig nem tudálékoskodás, hogy tisztában vagyok a jogaimmal, és leírom, hogy mi miért lehetséges.
Nem engednem ezt neki. Az, hogy ajandekba kapott ruhat, vagy ha tenyleg hibas kicserelik rendben vagy hogy levasarolja. De ezt amit csinalsz nem engednem.
Minek egy kamasznak allandoan uj ruha 3 hetente teljes ruhatar csere? Betegesnek tartom.
Mondom en akinek 15 eves lanya van, es nem mindig engedem meg a 10 ezres pulovert es a zara farmert.
Karacsony utan tobb mint 40 ruha darabot vettunk 19 ezer forintert a takkoban, ez jo ideig eleg lesz.
haha, ismerős, nekünk picurként volt folyton úgy megfelelő méretű cipőnk, hogy anya vissza-vissza vitte, és becserélte egyel nagyobbra (btw, ha nem nőjük ki is visszavisszük, agyrém, hogy két hétig tart egy cipő, és mehet a kukába... cipőért fizetünk, nem egy adag szemétért)
amúgy ahogy mondtad, szr minőség, szóval még korrekt is az igény. cseréljék csak vissza, három mosástól semminek nem szabadna tönkremennie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!