Volt emlékezetes kikapás gyermekkorodból? Ha igen mi miatt és hány éves korodban?
Nagyon fáztam, ezért bekuckóztam egy pléddel a fotelba, és odatoltam a cserépkályha mellé. Ahol hozzáért, a hő teljesen kiszedte a szinét.
Egy másik alkalommal puszit adtam apám kezére. 3-4 éves lehettem. Szerinte csak a férfiak csókolnak kezet a nőknek.
30n
Apukám megvette az új autónkat. Kint állt az udvaron. Mi pedig a bátyámmal ki akartuk próbálni apukám féltve örzött légpuskájat. Kimentünk a kertbe lövöldözni. Hát pechemre olyan szerencsétlenül lőttem ,hogy az új autónknak a tükrét sikerült szétlőni.
Apukámtól olyat kaptunk tesómmal hogy a fal adta a másikat.
Én 12(lány) , bátyám 15 éves volt
Mi is a messzi boltba mentünk el. A közeliben nem volt az a valami amiért anyu elküldött, így elmentünk a messzebbibe. Gondoltuk is hogy milyen fajin gyerekek vagyunk már. Már ideges volt anya, mert egy forgalma úton is át kellett menni, elénk jött, mi meg megijedtünk, hogy mérges lesz, így elbújtunk előle. Előbb hazaértünk, persze kiderült, hogy látta hogy bujkálunk is. Úgy kipi..ázott bennünket, hogy csoda. Később bevallotta, hogy annyira ideges volt, azért vert meg fakanállal annyira minket.... meg is bánta.
6 évesek voltunk - ikrek lányok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!