Milyen emlékezetes/vicces pelenkán kívüli pisilései voltak már a babátoknak?
Fiamnál ezek voltak:
-Pucéran fényképeztem és hirtelen rájött a pisilhetnék. Sikerült elkapnom a pillanatot, amikor indul a sugár.
-Reggel párommal fekszünk az ágyban, én a telón olvastam ő meg nekiállt pelenkázni. Kibontotta, letörölgette, kivette alóla és lerakta azt ágyra pucér popóval.
Egyszer csak megszólalt, hogy "Jé! Feszül az elefánt!" és már el is szabadult a kis szökőkút eláztatva az ágyat.
-Orvosnál dokinő fogta a kukiját, és hirtelen megindult a sugár, bele az arcába...
-Hátán fekve pucérkodott a teraszon és piszkálta a fütyit. Erre az felállt és elkezdte mellkason pisilni magát. Azt a meglepődött arckifejezést láttátok volna.
Fiam bekakilt és elkezdtem pelenkázni. Kibontom, látom hogy "feszül az elefánt" (idézve az előzőt :D) ezért gyorsan visszahajtottam rá.
Vagy 2 percig tartottam így a pelenka elejét rajta de csak nem jött a pisi.
Meguntam, letöröltem a kaki egy részét a régi pelussal, összehajtom a pelust, lerakom. Erre megindult a műsor fiam sóhajtása és vigyorgása közepette.
Most nyáron sokszor pucérkodunk és mindig van a közelében egy "hirtelenrongynak" keresztelt textilpelus ilyen esetekre, de akkor semmi sem volt, úgyhogy a kezemet tettem a kis elefántormányra hogy a környezete helyett csak a pelenkázót pisilje össze.
Barátnőm tisztába tette a kisfiamat, de elfelejtette lehajtani a fütyijét mielőtt beragasztotta a pelust.
Utána a kanapén játszottunk vele, fiamra rötyögés közben eleresztette magát, és a kis szökőkút kitört a pelenkából a hasára. Gyorsan odakaptam egy papírtörlőt felitatni, barátnőm meg a kezével rászorította a pelus elejét, hogy ne legyen rés a hasánál, mert a pisi csak jött és jött.
Amikor még kicsi volt az öcsém, néztem ahogy Anyu fürdeti.
Felállt a fütyije, én meg valamiért gondoltam egyet és a kádból egy pohár vizet végigcsorgattam rajta.
Ettől még jobban felállt és elkezdett pisilni, jót nevettünk rajta. ;)
Az én kisfiam 4 hetes lehetett, mikor egy jó hosszú babakocsis altatás után az anyósom mondta hogy bepelenkázza. Ahogy levette a pelust a baba lekakilta majd le is pisilte. Egyébként nagyon jóban vagyunk, nálunk ennek nem volt jelzésértéke, de nagyon jót nevettünk rajta.
Minap pedig fürdés után eresztette el magát, de 3 részletben. Mindig mire visszaálltam a közelébe újratámadott..😅
Nem pisi....
1 hetesen levetkőztettem, hogy "megy" fürdeni.. Itolsó pillanatban beugrott, hogy előtte kell mérni a súlyát.
(Hetente mértem a gyarapodását.)
Másik falon lévő komódon a mérleg, ....lemér... Emel vissza...
Akkor eleresztette magát az aranysárga fosikával...
Szerencsére minden mosható volt
De konkrétan csak Domestos szedte fel
Jah...,és az egész sor frissen mosott, vasalt textilpelus is bánta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!