Fiam 12 éves lesz nemsokára de még mindig sokszor átjön éjjel vagy hajnalban a szobájábol azzal, hogy rosszat álmodott és nagyon fél. Forduljak vele esetleg orvoshoz?
Figyelt kérdés
Régebben visszamentem vele a szobájába és megvártam amig vissza alszik de volt, hogy utánna megint jött nemsokára. 2-3szori ilyen probálkozás után inkább hagytam hogy velem aludjon. Reggel sajnos igy is nagyon fáradtan és álmosan kel, alig lehet felkelteni. Ez heti 1-2szer szokott előfordulni. Most a szünetben kicsit többször. Megkérdeztem miket szokott álmodni és legtöbbször azt mondja betörnek hozzánk és őt elrabolják. Vagy csak látja a szobájából hogy valakik állnak a keritésnél ahol a kapu van és be akarnak jönni. Nyugodt csendes környéken lakunk még sosem fordult elő hasonló sem!2020. jan. 5. 13:17
11/13 anonim válasza:
Szóval röviden: van egy lassan 12 éves fiad, aki átmegy hozzátok, mert fél a rémálmoktól, s azt kérdezed vidd-e orvoshoz? Miért kellene vidd?
Egy 12 évessel már meg lehetne beszélni azt, hogy az álom az álom. Ha fél a rémálmoktól, akkor még mindig valóságként éli meg...
A filmekről s videojátékokról meg csak annyit, hogy én 12 évesen már 16 karikás filmeket néztem, 13-14 évesen meg már rendes horrorfilmeket, mégse lettek rémálmaim miattuk...
12/13 anonim válasza:
Szia! Én lány vagyok,és 15(!!)éves koromig a szüleimmel aludtam. Pedig ijesztő dolgokat se nézek, nem is mertem soha. Csak nagyon félős vagyok, és túl élénk a fantáziám, az álmaim. Egyedül is csak kislámpánál alszom.
13/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok ezt kihagytam: nekem ez a szülőkkel alvás egyik napról a másikra elmúlt, mintha elvágták volna. De inkább hagyd neki, úgyis ő fogja szégyellni nemsokára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!