Van egy 15 éves fiam, aki eléggé rendetlen Eddig mindig pakolásztam és takarítottam a szobájában És most észre vettem, hogy a barátnője is egyre többször összepakol Szerintetek meddig normális egy anyának a gyereke szobáját kitakarítani?
Attol hogy egy 15 éves gyereknek rendetlen a szobája miért élne a "saját mocskában" főleg felnőttkorában?
Az hogy le van dobva a szoba sarkába a ruha nem azt jelenti hogy a saját mocskában fetreng valaki egyrészt.
Másrészt meg szerintem a 15 évesek kb. 99%ának rendetlen a szobája. Mégse fog a legnagyobb részük mocsokban élni.
Hú de nagy dolog hogy egy kamasz szobája rendetlen. Biztos életképtelen mocskában fetrengő valaki de legalábbis z lesz... nevetséges.
a 6 éves azért csinálja, mert könnyen befolyásolható,vagy jutalom reményében, vagy simán elhiteted vele, hogy mi a jó és azt csinálja.
egy 16 évesnek meg már van realitásérzete és úgyis megkap mindent, ha nem takarít.
"Jobb napjain a vacsorát is megfőzi a 6 éves gyerek nem?"
"A 16 éves úgy is megkap mindent, ha nem takarít"
Se a 6 , se a 16 nem kap nálam semmi extrát, ha nem takarít. Elvi kérdés. De 6 évesen a mindennapjai része, így 16 évesen is az lesz.
Főzni még nem főz, de nem is olyan életképtelen, mint a kérdező 15 éves fia. Lefogadom, a 15 éves szendvicset se rakott még össze magának...
17. nagyon durván rosszindulatú vagy, sajnállak téged meg a gyerekeid
attól hogy valakinek nincs rend a szobájában még lehet nagyon értelmes fiatal, egyáltalán nem függ össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!