Mennyire normalis ilyet mondani egy kamasznak?
Felnott ember, (rokon) leugatja a kamasz rokonat, hogy konyvet venni butasag, nem normalis.
(De ha telefont nyomkodunk akkor meg az a problemaja)
Nem nekem mondta, de hirtelen nem tudtam kopni nyelni se mit kene reagalnom, hogy megvedjem a kamaszt.
Kit kell szidni, és pontosan mit szeretnél, mit írjunk?
Jahahajajjaj, hogy lehet ilyet mondani! Egy kamasznak! Felnőtt létére! Hát hülye ez?!
Így jó?
Egyes volt a buta rokon, fogadjunk!!! :D
Egyébkent az ilyen annyira sötét, hogy hiaba mondanál bármit, semmit nem érne. Minél butabb valaki, annal inkább azt hiszi, csak neki lehet igaza.
Egyes! Nem erdekel szidsz e barkit is, nem KELL senkit sem, az erdekel maga a megnyilvanulas mennyire normalis/elfogadott illetve rombolhatjak e az effele beszolasok a kamasz velemenyet.
En nagyon orultem, hogy erdeklodik a konyvek irant de ha szerencsetlen tolem azt hallja ez milyen jo dolog, a nala 30 evvel idosebbtol meg azt hogy ez hulyeseg akkor felmerul bennem, meg ne inogjon , nehogy elkezdje szegyellni az olvasast, konyveket.
Se kamasznak, se kisgyereknek, se felnőttnek, se öregnek nem mondanék olyat, hogy könyvet venni butaság.
Ilyet az az ember mond, aki vsz életében egy könyvet sem olvasott el, többek között a tankönyveket sem sűrűn nézegette...
Nézd, ha már kamasz, és eddig úgy nőtt fel, hogy szereti a könyveket, mondhat neki bárki bármit, ezután is szeretni fogja.
De a rokont helyretehetnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!