Ti ezt hogy fogadnátok?
15 éves koromtól az esküvőmig 5 barátom volt.
A 4.-nek a szüleit ismérték meg a szüleim, mert összeköltöztünk, majd a férjemét.
Szerintem felesleges 15 éves gyerekeknék nagyszülőtársat játszani,mert oly kicsi az egészre az esély, hogy ez egy életre szóló kapcsolat.
26N
Édes Istenem.... "ti ezt hogy fogadnátok, ti mit csinálnátok?" Tisztára kétségbe vagy esve, pedig csóri lány csak a Ti beteg kéréseteket teljesíti! Szerintem fogd magad, aztán menj el vásárolni a vacsorára, ha már ilyen bolondok vagytok. Másik szülőpár helyében kiröhögtelek volna titeket. Hát a fenének lenne kedve kis 15 éves gyerekeknél játszani a nászasszonyságot! Van jobb dolgom is! Ti is találjatok magatoknak valami hobbit, mert látszik, hogy marhára unatkoztok, hogy feszt a kiskamasz magánéletén pörögtök. "Így elszökik, úgy elszökik" mi van? Túl sok volt a Tv2, ugye?
Tényleg, ez a kérdés vagy kamu, vagy nagyon nincs jobb dolgotok.
Simán lehet, hogy ez valami vallásos família, aztán csóri lánynak tényleg az lesz a férje, akit most bemutat.
Én halálra röhögném magam, ha 15 éves gyerekeknél összeülnénk “nagyszülős” társalgásra, kész komédia az egész.😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!