Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti ezt hogy fogadnátok?

Ti ezt hogy fogadnátok?

Figyelt kérdés
Egy pár napja a 15 éve lányom bejelentette hogy a vasárnapi (jan.5) ebédre úgy terítsünk hogy nem négyen hanem 7-en leszünk. Mert hogy jön a barátja és mivel az volt a kérésünk felé hogy a bemutatás így történjen a szülei is jönnek! Bevallom tényleg mindent úgy csinált ahogy kértük ok nélkül nem maradt ki, tudtam hogy van valami fiú az életében, és azt mondta nekem hogy komolyabb lett a dolog és a barátjával megbeszélték hogy van egy határ amit ha elérnek akkor jön a bemutatás. De mégis a nagyobb gyerekem és az első ilyen! Ti mit csinálnátok?

2020. jan. 1. 19:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
95%
Nekem 16 a lányom, én nem akartam rögtön szülős ismerkedést, minek? Ebben a korban lesz több barátja is, nem a vejedet fogod vasárnap megismerni, meg annak a nászékat. Én annyit kértem a fiút had ismerjem meg. Haza is hozta, eddig két fiút. Beszélgettünk, ebédeltünk, nem volt semmi különös.
2020. jan. 1. 20:14
 12/25 A kérdező kommentje:
Minket több okból is érdekeltek a szülei. De egyébként inkább a férjem hajlott arra hogy azt mondjuk a szülőket is hívja, mert azért jobb tudni kinek a házába megy a lányom, ha netalántán (de ne történjen ilyen) a “gyerekek” el tűntek, szöknek tudjunk kivel beszélni hogy tudnak-e valami. Na meg a férjem azt mondta hogy neki kell egy férfi akivel lehetnek “nagyszülő társ” jellegű viszonyba, viszont ha a fiú kihúzza nála a gyufát, akkor helyre tehesse hogy hogy nevelhetett ilyen fiút!
2020. jan. 1. 20:17
 13/25 anonim ***** válasza:
88%
Nagyon-nagyon örülj, hogy ilyen a lányod!!! És legyél nagyon büszke magadra, hogy a lányod ennyire bízik benned. Sajnos én az anyukámmal sosem tudtam ilyesmit megbeszélni, a barátommal, aki azóta már a férjem és van egy gyermekünk, szintén 15 évesen jöttünk össze, most vagyok 26, azaz 11 éve alkotunk egy párt. A szülei sosem jöhettek még hozzánk, sosem hívták őket, a kéresem ellenére sem, csak ballagáson, diplomaosztón, stb. találkoztak. 20 éves koromig tiltott volt még a neve említése is, apám ha csak tudta, hogy róla van szó, kiment a szobából. Egyetem alatt titokban béreltünk közös albérletet abból a pénzből, amit a titokban vállalt munkákból, egyetem mellett kerestünk. A férjem pedig tipikusan "jó" család sarja, apuka mérnök, anyuka gyógyszerész, ő pedig két diplomás mérnök lett. Egy szónak is ezer a vége: borzasztó a kapcsolat a szüleimmel emiatt. Fogadd őket szeretettel, bízz a lanyoddal, alakítás úgy a kapcsolatot, hogy merjen és akarjon neked mesélni, mert ez az egy felbecsülhetetlen. Nem kell feltétlenül jó pofát vágnod persze ha valami nem tetszik, de ülj le vele és szépen beszéljének meg.
2020. jan. 1. 20:17
 14/25 anonim ***** válasza:
95%
Nagyszülő társ? Mert a 15 éves lányodnak első barátja lett? Ez jó. :D
2020. jan. 1. 20:20
 15/25 A kérdező kommentje:
Ezért írtam idézőjelbe mert nem tudunk rá jó kifejezést!
2020. jan. 1. 20:20
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, biztos izgulnék. Ez egy nagy lépés a lányodnak is meg a fiúnak is. Támogassátok őket. Ok mindenben a játékszabályok szerint jártak el.
2020. jan. 1. 21:03
 17/25 anonim ***** válasza:
77%
Baromság a szüleit hívni. Tiszta vicc kategória. Majd az esküvőn megismered őket...
2020. jan. 1. 22:56
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én egy kopasz, izmos, nagydarab vadállat kinézetű pasi vagyok, stukkerem is van itthon, engedélyeim is :D Két lányom van 16,19 évesek, feleségem is modellkedett régen én vigyázok csajszikra. De semmi közöm az ő életükhöz, neveltem, amit meg tudtam tenni gyerekkorig megetttem, mostmár felnőttek a gyerekek, kell hogy legyen önálló döntésük kell, hogy vállalljanak felelősséget. Érezzék a dolgok súlyát. Te azt írod, hogy a te férjed mit fog mondani a fiúknak... ide is hoztak már néhány srácot a csajszik de volt aki mikor meglátott bemutatkozni sem mert, volt olyan aki soha többet nem jött és szakitott a lányommal mert meglátott és megilyedt tőlem, de ezek vis. maior esetek. Általában érdeklődő vagyok, beszélgetek a srácokkal, megkínálom sörrel őket (whiskyhez még kicsik) ha valamelyikük arcoskodik leviszem a kondiba őket :D Szóval terítsél 7 főre és ne aggodalmaskodj! Nekem is fura amúgy, hoyg az egész famíia a nyakatokra megy ez a romáknál divat.. nem cigány a srác? am lehet h puhapOO*****cs* a srac é nem emr egyedul bemutatkozni... tartsd tsizteletben a lányod döntését és főzzél.
2020. jan. 1. 23:04
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
A kopasz izmos Úr vagyok, Korrigálnám válaszom : Ja , hogy te kérted? Most olvasom, te kérted, hogy jöjjenek aszülei is? Vagyis a férjed? Van egy láynotok vagy kettő oké... nekem is... nem ti vagyto k a világon az első és egyetlen akikkel ez történik..De normálisak vagytok ti egyáltálán? de komolyan? Hogy kérhetsz ilyen szegény lányodtól? :O Miért akarjátok a szüleit megismerni? Egyébként a látszat néha csal, attól még mehet fertőbe és eltűnhet a gyerek, hogy a szüleit áthívta a nagyokos férjed... mindenk i a szépet és a jót mutatja ilyenkor..Ők is azt fogják.. Lányod nagyon megértő, én sosem kérnék ilyet tőlük... ráadásul ebben a korban jönnek mennek a pasik... az a baj, hogy a férjed már ne haragudjál, de enyhén szólva és kiszépítve nem normális, mert mi lesz a következő lépcső? ha a lányod elmegy a barátjához (nyugi, még nem szó szerint de arra is sor kerül...) akkor percenként hívogatni fogja? Milyen silány, nyomorúságos gyerekkora lehetett az idiota férjednek és neked, hoyg ezt kéritek a gyerektől? Örüljetek, hogy a ygerek korrekt, ti meg szégyelljétek magatokat! Hoyg ennyire nem bíztok a lányotokban... Börtönőrként dolgozom..Hidd el, van miért féltenem a gyerekeimet, családomat... de én nem parázom ennyire túl, pedig nekem lenne miért... nektek pedig nem.. Szégyelljétek el magatokat! Majd ha esküvőre készültök, vagy nagyon komoly a dolog,akkor megismerhetitek a szüleit, de így, ebbena formában magatokat égetitek szegéyn srác családja és a láynotok előtt... ha a kisebbik utód is lány el ne játszátok ugyanezt, ha Ő hozza a pasikat!!!! Jól látod felháborodtam! Szégyelljétek el magatokat!
2020. jan. 1. 23:18
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ezekböl amit leírsz iszonyat bizonytalan vagy a lányoddal kapcsolatban, nem bízol benne, és ezért akarsz a szülökkel is találkozni. Söt a srácban sem bízol persze.

A lányodnak kell felmérni, hogy hova megy, hogy menniyre bízik meg a srácban.Egyébként az eltünések és a eröszakok nem a fiuk családjában történik, hanem inkább a fiuk baráti köréböl lehet... Most meghívjátok a fiu egész baráti körét is?

Ès ti honnan tudjátok, hogy ha a fiu valamit rosszul csinál ki a bünös? Pl a Kur vA lányotok csalja füvel fával a fiut, és kialakul egy se vele se nélküle kapcsolat, majd egyszer a fiu is félre lép, akkor a fiu csak is a hibás és neki esik majd a férjed? Persze a lányotok soha nem fog beszámolni nektek arról, hogy ö már 3 fiuval csalta meg a srácot...

A probléma, hogy ti vagytok ezek a helikopter szülök. Mindig mindenröl tudni akartok, és a kotroltok alatt akarjátok tartani.

2020. jan. 2. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!