Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A barátnőim nagyon nem értenek...

A barátnőim nagyon nem értenek velem egyet Ti ezt, hogy látjátok?

Figyelt kérdés

A fiam 17 éves,és múlthéten egy buliban volt és előre szólt nekem,hogy itt aludna nálunk 3 lány,hogy ne kelljen nekik későn hazamenni

Ismertem mind a 3 lányt,és a szüleiket is

És belementem én is és a férjem is,hogy itt aludjanak

Viszont a barátnőim szerint nem vagyok normális,hogy ezt megengedem

Ti erről mit gondoltok??

2019. dec. 15. 11:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Az nem lenne normális hogy hagyni szegény lányokat éjszaka órákat várni a távolsági buszra vagy nem tudom... szerintem akiben egy csöpp jóérzés van annak ez alap.

Ne hallgass a baratoidre

2019. dec. 15. 18:32
 12/15 anonim ***** válasza:
68%
#10 Lehet pár napon belül mind lekésné az esti buszt :)
2019. dec. 15. 18:39
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hat 3 lany biztonsagosabb, mint 1. Ha mondjuk a szextol tartananak a baratnoid. Amugy meg viszont 17 evesen akar egy lany is aludhatna mar nala. Szerintem.
2019. dec. 15. 21:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

“Barátnőknek” én a helyedben nem mondanék semmi ilyesmit, csak rosszindulatúskodni, meg pletykálni tudnak. Még akkor is, ha azt hiszed, hogy jó barátnők vagytok.

Egyébként megnyugtatlak, nem szexeltek négyesben, 17 éves fiú még egyetlen lánytól is összeszarja magát az ágyban, nem még 3tól. Kapóra jött a lányoknak gondolom, hogy közel laktok a bulihoz és így nem kell buszokra meg hasonlókra várni éjszaka. Mi is így csináltuk régen, aki a legközelebb lakott az adott bulihoz, ott aludtunk.

2019. dec. 16. 13:10
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én meg 16 évesen lány létemre 3 fiúval aludtam egy szobában, mikor az osztály kivett 3 napra egy hétvégi házat. És akkor mi van? Aludtunk. :D (amúgy alapból sz@rul osztottuk el a szobákat. Én Zsolt-al aludtam egy ágyban, egy másik szobában meg 6-on aludtak egy ágyon. 3 fiú s 3 lány. :D )
2019. dec. 22. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!