A barátnőim nagyon nem értenek velem egyet Ti ezt, hogy látjátok?
A fiam 17 éves,és múlthéten egy buliban volt és előre szólt nekem,hogy itt aludna nálunk 3 lány,hogy ne kelljen nekik későn hazamenni
Ismertem mind a 3 lányt,és a szüleiket is
És belementem én is és a férjem is,hogy itt aludjanak
Viszont a barátnőim szerint nem vagyok normális,hogy ezt megengedem
Ti erről mit gondoltok??
Az nem lenne normális hogy hagyni szegény lányokat éjszaka órákat várni a távolsági buszra vagy nem tudom... szerintem akiben egy csöpp jóérzés van annak ez alap.
Ne hallgass a baratoidre
“Barátnőknek” én a helyedben nem mondanék semmi ilyesmit, csak rosszindulatúskodni, meg pletykálni tudnak. Még akkor is, ha azt hiszed, hogy jó barátnők vagytok.
Egyébként megnyugtatlak, nem szexeltek négyesben, 17 éves fiú még egyetlen lánytól is összeszarja magát az ágyban, nem még 3tól. Kapóra jött a lányoknak gondolom, hogy közel laktok a bulihoz és így nem kell buszokra meg hasonlókra várni éjszaka. Mi is így csináltuk régen, aki a legközelebb lakott az adott bulihoz, ott aludtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!