A barátnőim nagyon nem értenek velem egyet Ti ezt, hogy látjátok?
Figyelt kérdés
A fiam 17 éves,és múlthéten egy buliban volt és előre szólt nekem,hogy itt aludna nálunk 3 lány,hogy ne kelljen nekik későn hazamenni
Ismertem mind a 3 lányt,és a szüleiket is
És belementem én is és a férjem is,hogy itt aludjanak
Viszont a barátnőim szerint nem vagyok normális,hogy ezt megengedem
Ti erről mit gondoltok??
2019. dec. 15. 11:15
1/15 anonim válasza:
Ha a 3 lány szülei megengedik és nektek sem gond, akkor nem mindegy hogy a barátnőid mit gondolnak?
2/15 anonim válasza:
Ismered elég jól a fiadat, hogy ezt el tudd dönteni, ne hallgass másra.
3/15 anonim válasza:
Én nő vagyok, 17 évesen kb. csak fiú barátaim voltak, sokszor megengedte ugyanezt anyám, többször aludtak nálunk buli után, mert másik településen laktak, és nem volt buszuk haza.
4/15 anonim válasza:
Baratnőidnek mi köze a dologhoz? Az a baj az emberekkel, hogy mindent ki kell fecsegniük es utana csodalkoznak, hogy kibeszélik öket. Nem kell senkinek semmit mondani es kesz. A 3 csajnak a szülei azt mondtak, hogy ok, ti azt mondtatok, hogy ok akkor masnak mi köze bele, vagy miert kell belevonni a temaba kivülállókat?
5/15 anonim válasza:
Nyilván nem négyesben szexeltek (bár ha igen, meglepödnék, de 17 évesen nem kis teljesitmény, megemelném a kalapom). Miért ne alhatnának ott a barátai?
6/15 anonim válasza:
Semmi kifogásom nincs ellene. Főleg, hogy ismered őket. A barátnőinek meg semmi közük hozzá.
7/15 anonim válasza:
Nem látok benne semmi rosszat. Inkább jó, hogy éjszaka nem mászkáltak a lányok.
A barátnőid mire gondoltak? Hogy gruppent rendeztek négyesben, vagy mi? Mondjuk azt se sajnálnám a fiamtól 😁
8/15 anonim válasza:
Inkább aludjanak nálunk, mint hogy éjjel utazgassanak. Ha akarnak kezdeni egymással valamit, ahhoz nem kell együtt aludni. Megy az fényes nappal is.
9/15 anonim válasza:
Kit érdekelnek a buta barátnőid!! Nincs saját dolguk amivel foglalkozhatnának? Remélem meséltél nekik valami kamu sztorit hogy mégjobban kiakadjanak :SS
10/15 anonim válasza:
Legközelebb kérdezd meg a barátnőket, hogy most mit csinálj, ott aludtak nálatok a lányok és most mindhárom terhes! Akkor lesznek fejek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!