Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? (bövebben lent)

Mit csináljak? (bövebben lent)

Figyelt kérdés
Az unoka tesóm 9éves lány.Nagyon buta én 9 éves koromba kb olyan okos voltam mint most 11 évesen. De viszont ö kb mit egy porszem. És ez engem nagyon idegesít. Asse tugyam miket beszél de löki a dumát. Pl: nekm semmi közöm ahoz hogy ö milyen cd-t rak be a xbox-om ba. Megmagyarázom neki hogy az nem jó bele. De addig hisztizik hogy megengedik neki.A másfél éves fiú tesóm halálra nyúzza. És azzal idegesít direkt hogy NEKI VAN (BARBIJA) NEKEM MEG NINCS. De én fiú vagyok xD. És van még egy csómó ok. mit tegyek vele?
2010. júl. 19. 17:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%
Sz*rd le :) 15 lány
2010. júl. 20. 14:15
 12/15 anonim válasza:
85%

Na ez már jobb::)

A 13 L vok. Bocsi hogy úgy leszóltalak az első kérdésedben, nem tudtam hogy diszes vagy. Határozottan parancsolj neki, mondd meg, hogy itt te laksz, és nem ő, nem az van amit ő akar, és húzzon vissza az anyjába.

2010. júl. 20. 14:22
 13/15 A kérdező kommentje:
:D kösz de már próbáltam de most hát hasikerül
2010. júl. 20. 15:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem-e xD Azért látszik, hogy te tetted fel a másik kérdést is. Szintén borzasztó helyesírás (bocs, írtad, hogy diszgráfiás vagy, de erről is meg lehet állapítani), szintén 9/L az unokatesó, szintén másfél éves a kisöcsi, és a kisfiú pedig szintén 11 éves :D

Azért hülyék nem vagyunk =D

Amúgy ne csinálj semmit, ez egyáltalán nem vészes xD

2010. júl. 21. 14:45
 15/15 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Ja, és a 11éves kisfiú, nagyon véletlen, ott is diszgráfiás =P

2010. júl. 21. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!