Mit csináljak? (bövebben lent)
Figyelt kérdés
Az unoka tesóm 9éves lány.Nagyon buta én 9 éves koromba kb olyan okos voltam mint most 11 évesen. De viszont ö kb mit egy porszem. És ez engem nagyon idegesít. Asse tugyam miket beszél de löki a dumát. Pl: nekm semmi közöm ahoz hogy ö milyen cd-t rak be a xbox-om ba. Megmagyarázom neki hogy az nem jó bele. De addig hisztizik hogy megengedik neki.A másfél éves fiú tesóm halálra nyúzza. És azzal idegesít direkt hogy NEKI VAN (BARBIJA) NEKEM MEG NINCS. De én fiú vagyok xD. És van még egy csómó ok. mit tegyek vele?2010. júl. 19. 17:49
1/15 A kérdező kommentje:
KINEM ÁLHATOM ELFELEJTETEM xD
2010. júl. 19. 17:52
2/15 anonim válasza:
Nem is tudom h hol kezdjem. Te jártál már nyelvtanórán???
oLYan , azt se...miLYEn stb...
Egyébként meg nem mindenki érik ugyanakkor.
Lehet h te is idegesíted őt. Haggyátok béén egymást.
Nem kell feltétlenül a közelébe lenned...
3/15 A kérdező kommentje:
köszi amugy diszgráfiás vagyok azaz írásprobléma kicsit megjelent nálam de nem vettem zokon
2010. júl. 19. 18:05
4/15 anonim válasza:
Az előző vagyok. Akkor visszavonom. Nem tudtam h diszgráfiás vagy. Bocsi
5/15 A kérdező kommentje:
semmi baj megszoktam :)
2010. júl. 19. 18:13
6/15 anonim válasza:
miert raktad fel 2szer a kerdest egymas utan eleg lett volna egyszeris.
szerintem is haggyatok egymast.
7/15 A kérdező kommentje:
mi én nem raktam fel kétszer kérdés csak eszt ????????
2010. júl. 19. 18:50
8/15 anonim válasza:
kedves kérdező az előttem szóló erre a kérdésre gondolt : http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
9/15 A kérdező kommentje:
nem nekem nincs közöm a másik gyerekhez
2010. júl. 19. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!