Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan lehet rávenni a kamaszo...

Krosszarcu kérdése:

Hogyan lehet rávenni a kamaszokat hogy tartsanak rendet a szobájukban?

Figyelt kérdés
Van két unokatestvérem kamasz korú nagy rendetlenség van a szobájukban. Nem akarnak dolgozni semmit, ha megkérdezem miért nem csinálnak rendet azt mondják 1 nap múlva ugyan olyan rossz lesz, és elég nagy meló. Mindkét szülő megbetegedett és nem tudják keményen fogni őket. ??

2019. dec. 4. 11:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából sehogy. De én is egy trehány kamasz voltam. Most meg saját háztartást vezetek teljesen normális módon, ahogy a legtöbben.
2019. dec. 4. 11:30
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy!! Ha rend van az kb 1-2 órát tart. Nekem azt szokta mondani csak így találja meg a dolgait mert tudja mit hol keressen :D Ezek szerint mégis rend van csak éppen nem úgy néz ki
2019. dec. 4. 11:35
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Kamasznál? Ráadásul fiú? Nehezen. Aztán vagy változik, vagy nem. De általában maguktól is rájönnek, hogy nem valami esztétikus a szobájukban a sokadik használt alsógatya. Főleg, ha havert, vagy barátnőt várnak. Többségében kinövik a trehányságot.
2019. dec. 4. 11:39
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Haha..kamaszokról beszélsz :)
2019. dec. 4. 11:53
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Vannak dolgok, amiket el kell engedni... Ez az egyik... Kamasznál rend? Sztem hagyd :D
2019. dec. 4. 11:55
 6/16 A kérdező kommentje:
Én azért tartottam valamennyire rendet 1987-ben mert plusz ott volt a horgászcucc, meg a karatefelszerelés és azoknak mindig meg kellett lenniük.
2019. dec. 4. 11:59
 7/16 anonim ***** válasza:
33%
gereblyével összehúzni ami földön van, bele egy szemeteszsákba és mehet a kukába.
2019. dec. 4. 12:09
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Majd ha felvisznek csajokat, rendet raknak.
2019. dec. 4. 12:22
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
8as ez olyan igaz😅öcsém soha nen volt hajlandó rendet rakni, szennyest kivinni, pókhálót eltűntetni, és utálta azt is ha frissen mosott ágyneműt kapott😂amint barátnője lett olyan tipptopp steril tisztaság és rend lett, hogy nem hittünk a szemünknek😅saját maga huzatolt, port törölt, porszívózott, felmosott... 😂
2019. dec. 4. 12:57
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy és amúgy kit érdekel, nem én lakom a dzsuva tetején. Én magam a legrendetlenebb kamasz voltam akit a földkerekség valaha látott, anyámékat a guta ütögette amikor bejöttek a szobámba erre most majdnem tisztaságmániás vagyok és a lakásom csillog-villog, patikarend van.
2019. dec. 4. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!