A mai kamaszokat mi motiválja, kik a példaképeik?
Figyelt kérdés
2019. febr. 21. 22:42
2/15 anonim válasza:
Nekem sose volt példaképem valszeg nem is lesz.. Az edzés, fejlődés jelenti nekem a motivációt, az, hogy minél inkább bejöjjek a csajoknak:D
4/15 anonim válasza:
#2-es vagyok. Azt kihagytam, hogy a tanulmányi eredményeim sem hagynak hidegen, egy jó jegy nagyon tud motiválni, valszeg ezért vagyok jó tanuló, ha nem érdekelnének, nem is foglalkoznék velük..
6/15 anonim válasza:
Színészek, énekesek, YouTubeerek.
7/15 anonim válasza:
Nekem anyum a példaképem. :)
16/L
9/15 anonim válasza:
Pluto (mesehos), Balazs a meleg izraelita a Balazs show-bol, es sok mas tranfeszita celeb . Ez mind peldakep!
10/15 imnard válasza:
Így van, a jútúb és fészbúk meg ezek. Akik bémvével, meg zsetonnal pózolnak, az a példakép, lehetőleg minél szakadtabb guccsiban. Én legalábbis így látom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!