Mér kezelik ugy a kamaszokat mint vmi külön állatfajt?
Igen,nagyon jól írod le a kamaszkort.Valóban kigyógyul ám ebből a többség,(a szerencsések legalább is)csak most még nem hiszitek el:)))))))))))
Nekem is van kamasz fiam,16 éves,de szerencsére nincsenek égbekiáltóan szörnyű dolgok nálunk(még)remélem nem is lesznek.2 leányzóval pedig előtte vagyunk még ennek a kornak.Egyébként minden kornak megvan a maga szépsége nehézsége.Most lázadtok,ez is természetes.Én szinte bármit megengedek,(kivéve az alvilági dolgokat drog,pia cigi...stb..)azt szeretem ha a gyerekeim jól érzik magukat.Az egyetlen kikötés a tanulás.Arra harapok,mert tudom,hogy most alapozhatja meg a jövőjét,vagy most szúrhatja el.És nagyon nem mindegy,mégha most ez sem hihető.
Minden jót,üdv.
Hát igen ami kamaszkorunk nem téveszthető össze a mai fiatalok kamaszkorával. Kamaszok voltunk, de szerintem szemtelenek nem( tisztelet a kivételnek! ha van ílyen).
Nekem is van kamasz gyermekem, megpróbálom felvennia ritmusát, megérteni, hogy mikor miért gondolkodik úgy ahogy. Több- kevesebb sikerélményem van. Szerintem a megértés nem csak a szülőkön múlik!! Talán nektek is a dolgok mögé is kellene nézni, hogy ha valamit ellenzünk azt ,miért tesszük. Szerintem minden normális szülő próbálja megérteni és, igen kizeleni,kivédeni a mai "kórt"gyermekéből.
De ezt csak akkor fogod igazán megérteni, ha te is belépsz sorainkba, és lesz gyereked, akit mindentől próbálsz tűzön-vízen megóvni.
Először azt hittem, egy okos, értelmes kamasz vagy, de a mondandód vége elárulta, hogy te is csak egy kis lázadó kamasz vagy.
Midnen kamasz azt hiszi, hogy ővé a világ sértettsége, de majd elhiszed, hogy mindneki valóban jót akar neked most, amire azt gondolod, hogy hülyeség.
Hidd el, anyád ismer a legjobban, és tud mindent rólad-még ha te ezt ne is így gondolod. Nekem erre huszonévesen kellett rájönnöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!