Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az unoka tesóm nagyon hüly*...

Az unoka tesóm nagyon hüly* áladóan kiborít lány létere 9 éves és szinte semit se tud semmiröl. Mnden percbe szekál hogyan vághatnák neki viszza?

Figyelt kérdés
nagyon nem komplett a 1és fél éves tesóm leboritotta hideg vízzel a 14 éves szintén lány tesóját "kiboritya úgy hogy sír minden északa szinte " a tévémet barlang rajzokkal tölti ki a szobám falán volt már pár rajz szintén töle. És nem érti meg hogy ne csinája és hogy ne törögyön az én dolgommal 9éves létére. a 2méteres vízbe bementem mert kivégesztem amagas fokon az uszodát ö erre mongya a mamámnak hogy énis belemegyek. A mamám erre nem tul kicsi vagy és nem tucc uszni. De ö addig hisztizzet amig bele engették amamámék . Diliházba lehetne sorolni. SEGICSETTEK LÉCCI NEM BIROK VELE KÖSZKE ja én 11 vagyok és fiú.
2010. júl. 19. 14:32
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
51%

Kinövi ne félj.Ez természetes dolog,hogy szeret idegesíteni.Én is ilyen voltam,csak a bátyámmal.De barlangrajzokat mondjuk nem rajzoltam.Ezt csak azért teszi,mert szeret veled lenni.Amúgy senkit nem kéne gyűlölnöd(főleg,ha rokon),mert ez nem helyes.Ha azt mondod,hogy idegesítő akkor előtte tanulj meg írni,mert az írásod engem idegesít!

Örülök,hogy segíthettem!

13/L

2010. júl. 20. 19:12
 32/35 A kérdező kommentje:
te meg tanuj meg olvasni mert elején irtam hogy diszgráfiás vagyok azaz irásprobléma amugy köszi a választ:)
2010. júl. 20. 20:03
 33/35 anonim ***** válasza:
ne törödj vele, aszt üvöltsd az arcába hogy nuygi te k.urva! üsd fejbe mond: headshoot hülye noob!
2010. júl. 28. 16:04
 34/35 anonim ***** válasza:
örülök hogy lepontoztak csak azért mert eltudtam olvasni a fiú írását... igazán csodás nép a magyar -.-
2010. aug. 2. 10:32
 35/35 anonim ***** válasza:
Már meg ne haragudj , nem rosszindulatból..de két év..nem sok naggyon..igy még ellehettek..rajtam a 6 éves unokatesóm lóg.én 13/L vagyok..na látod...az zavaró..ne akarj visszavágni neki , inkább próbálj rendes lenni vele..tudom dumálni könnyű..de ezt kéne tenni..
2010. okt. 11. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!