Az unoka tesóm nagyon hüly* áladóan kiborít lány létere 9 éves és szinte semit se tud semmiröl. Mnden percbe szekál hogyan vághatnák neki viszza?
Figyelt kérdés
nagyon nem komplett a 1és fél éves tesóm leboritotta hideg vízzel a 14 éves szintén lány tesóját "kiboritya úgy hogy sír minden északa szinte " a tévémet barlang rajzokkal tölti ki a szobám falán volt már pár rajz szintén töle. És nem érti meg hogy ne csinája és hogy ne törögyön az én dolgommal 9éves létére. a 2méteres vízbe bementem mert kivégesztem amagas fokon az uszodát ö erre mongya a mamámnak hogy énis belemegyek. A mamám erre nem tul kicsi vagy és nem tucc uszni. De ö addig hisztizzet amig bele engették amamámék . Diliházba lehetne sorolni. SEGICSETTEK LÉCCI NEM BIROK VELE KÖSZKE ja én 11 vagyok és fiú.2010. júl. 19. 14:32
11/35 anonim válasza:
Lehet, hogy diszgráfiás vagy, de akkor se tudjuk elolvasni és értelmezni azt, amit a kérdésben írtál :S De már mondtam, annyira nagy megoldás nincs...
12/35 A kérdező kommentje:
megértem de azé az a 13/L kicsit megviselt amit irt
2010. júl. 19. 16:43
13/35 anonim válasza:
Talán ha előbb közölted volna, hogy diszgráfiá vagy, akkor úgy viszonyult volna hozzád mindenki(köztük én is)...
14/35 A kérdező kommentje:
hát ne akartam hogy megtugyák azok akik olvassák
2010. júl. 19. 17:13
15/35 anonim válasza:
Ha nem szeretnéd, hogy megtudják, akkor ahhoz helyesen kell, hogy írj, de mivel az a betegségedbl kifolyólag nem lehetséges, úgy közölnöd kellett volna szerintem...Nem tehetsz róla, gondolom megértenék azok, akik olvassák a kérdést.
16/35 A kérdező kommentje:
kösz :) mostantol ki irom
2010. júl. 19. 19:08
17/35 anonim válasza:
Szia ne is törődj az előző válaszokkal! (egyébként mellékes de én értettem minden szavát) A probléma az hogy nem hallgat senkire se az unokatesód. szerintem ne is próbálj rá hatni. inkább beszéld meg az anyukáddal/apukáddal hogy menyire bánt téged hogy ő ezt csinálja. esetleg az ő szüleit kérdezd. sajnos mást nem tudok ajánlani! remélem hogy azért majd egyszer sikerrel jársz!
18/35 A kérdező kommentje:
elözö
kösz végre valaki megért. Amugy az anya se az apja se törödik vele az én anyukám és apám is tugya hogy bolond :D
2010. júl. 19. 19:15
19/35 anonim válasza:
én is értettem, fordítok: van egy unokatesója aki 9 éves, összerajzolta a tv-jét,szobafalát firkálmányokkal, nem törődik a saját dolgával a kérdezőt nyaggatja. a kérdező ezt nem bírja . a kérdező jól tud úszni ezért belement a két méteres vízbe. Az unokatesója nem tud úszni mégis addig hisztizett , kérlelte a nagymamát amíg belenem engedte a vízbe. Diliházba kéne vitetni. Segítsetek nem bírok vele köszike,valami ötlet kellene. én 11 éves fiú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!