Az unoka tesóm nagyon hüly* áladóan kiborít lány létere 9 éves és szinte semit se tud semmiröl. Mnden percbe szekál hogyan vághatnák neki viszza?
15 L.!!!
nincs egy 11 éves lánytesód?
Helyesírás történetemröl annyit,hogy anyukám már rég szolt a tanárnak,hogy nem tetszik ez a írásneki.
De a tanárnö elutasitó volt,2-tö tanárral is beszélt de mindegyik csak gyakoroltatott.
Így most évvégén írtak üzenetett,a szüleimnek,hogy vízsgáltassanak ki,és még csak szeptebertöl fogok járni a tanfolyamra.
A teszt megírásánál mindent elmondtak,nem szomorítottak el ,1-2 év alatt helyre tudnak hozni. Egyébként 4-es,5 -ös tanulo vagyok.
Nagyjából értettem, hogy mit írtál, de nagyon sok helyen kellett használnom a képzelőerőmet, de hogy lefordíttatott, így is ugyanazt tudom mondani rá leginkább, hogy ezzel sajnos semmit nem tudsz kezdeni nagyon, azt tudod tényleg tenni, hogy sz*rsz rá nagy ívben, mert hát ha az apja meg az anyja nem tesz érte semmit, hogy normális legyen, hát akkor ki tudna? :D
a rituálé írója(meg még pár válaszé), 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!