Cigi papír van a 14 éves fiam táskájába mit csináljak?
Ki vettem. Most nincs ithon de csesszem le?
Nálunk senki nem dohányzik szóval innen nem lophatja a dohányt szóval nem bírok tennu ellene semmit. Most mi legyen?
Ez még amit itt leírsz csak azt jelenti, hogy a gyerek beleegyezése nélkül turkálsz a táskájába. Ha megkérdezed, és meglátja, hogy turkáltál ott utálni fog jogosan.
Gondold végig a gyerekkorodat, mit utáltál és mit csináltál gyerekként.
Èn pl iszonyat nagy voltam, és minden hülyeség a táskámba volt, simán lehetett volna nálam cigi is annélkül, hogy dohányoztam volna.
Egyszerüen tedd vissza a papírt és egy jó pillanatban beszélj vele nyiltan. Mond el, hogy te nem szeretnéd, hogy dohányozon mert ... (netröl ezer és eze okot olvashatsz) Megtiltani nem tudod neki, de te elötted és te tudtoddal nem szeretnéd, hogy dohányozzon.
1. Nem hinném hogy füvezik annó a dohányt 20 évesen én is tekertem hál istennek már nem kell.
2. Nem szeretném sehol ha dohányozna nem akarom hogy 30 évesen egy tüdo rák vagy egy szívroham vigye el..
1 Kérdés:
Miért nyúlkáltál a táskájába?
Nem fond, ha nem ellenőrizgetéaből.
Előfordul, hogy az emebe véletlenül fut bele dolgokba.
Én megkérdezném miért van ott?
Nem vádaskodnék, lehet egy haveré is.
Elmondanám az álláspontomat, nem helyeznék kilátásba büntetést.
Sajnos az emeber sokmindent nem szeretne, hogy csinàljon a gyereke... mégsem a szülő elképzelése szerint szoktak alakulni a dolgok.
Én dohányzásellenes coltan és vagOk is újfa
Mégis sikerült 1.5 évet dohányoznom ( otthoni lebukás nélkül)
Anyum te vagy az??😂
Ugyan ez ugyan így történt velem is.Az a fránya cigi papír.Anyàm kotonyàszott a tàskàmban és ott volt,haza mentem ő egyből az orrom alâ dugta hogy miezmiezmiez 100x!!!?Persze probaltam terelni hogy nem az enyém de nem jött össze.Utàna megjobban dugdostam mindent,semmit nem mertem el mondani neki mert mindenert csak orditott.
14 évesen én is szívtam. Ráírnám az egyik papírra, hogy "beszélni akarok veled. Anyád"
Aztán beszélnénk. A dohányzásról, hatásairól, mennyit szív, honnan van rávaló, stb.
Amíg a zsebpénzéből megoldja, nem biztos, hogy tennék ellene azon felül, hogy súlykolnám bele a káros hatásait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!