Mit szerettek olvasni? Szüleitek figyelik, hogy mit olvastok? Ebook vagy papír könyvet szeretitek?
Tiniregényeket leginkább. :D
A lényeg, hogy mentes legyen mindenféle misztikus, nemlétező kitalált teremtményektől.
A szüleimet nem érdekli mit olvasok, meg is lepődnék, ha így 19 évesen ellenőrizgetnének.
Rendes könyv formában szeretem a könyveket.
Kb. mindenevő vagyok.:DD
Szívesen olvasok klasszikus regényeket,fantasyt és a sci-fi-n kívül mindent.:)
A papíralapú könyveket szeretem és a szüleim nem szólnak bele,hogy mit olvashatok.Néha szoktak ajánlani könyvet,ami szerintük tetszene nekem.
A szüleim nagyon örültek neki, hogy imádok olvasni, sose szóltak bele.
Ha egy sorozatot olvasok, azt szoktam letölteni, hogy ne kelljen megvenni az összes részét (azért nem olcsók a könyvek)
Mindenfélét olvasok, főleg krimit, thrillert, fantasyt, romantikusat. Régebben (10-14) rengeteg szerelmes tinikönyvet olvastam.
Most már, hogy 19 vagyok, a könyvkereskedelemben dolgozok és elég nagy előnnyel rendelkezem a többiekkel szemben. Én vagyok az, aki ismeri a könyveket.
Valamint a munkámból kifolyólag költenem sem kell rá, elhozom a raktárból, kiolvasom, aztán visszaviszem :)
Elég válogatós vagyok könyvek tekintetében. Van egy csomó könyv amire azt mondják jó, én mégis unom. :D
Főleg sci-fit, fantasyt, krimit meg thrillert szeretek olvasni. De őszintén szólva romantikus regényeken kívül minden regénytipusba találtam már nagyon jót.
Szüleimet annyira nem érdekli mit olvadok, de sose szóltak bele.
A papírt jobban szeretem, de sokszor nem tudom beszerezni a könyvet (drága), Úgyhogy olcsóbb letölteni.
Én 15 éves vagyok,de most és kisebb koromban sem ellenőrzött az anyám,hogy mit olvasok.
Mindenféle témájú könyvet olvasok(jó, horrort nem) aminek megtetszik a története :))))
a papír formátumú könyveket jobban szeretem,de néha gépen is olvasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!