Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz gyereknek van a testver...

Kamasz gyereknek van a testver kerdesbe beleszolasa?

Figyelt kérdés
Gimnazista gyereknek van ebbe beleszolasa, ha az negativan hatna ki a jovojere? (Csalad anyagi helyzete, lakhatas stb)

#testvér #kamasz #kistersver
2019. nov. 11. 11:46
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
36%

Tulajdonképpen nincs. Illetve a véleményét meglehet persze hallgatni, mert az se jó, ha a gyereknek kuss a neve, de nem ő dönt ilyen kérdésben.

Egyébként én annál a kérdésnél megtudom érteni a lányt is azért valamilyen szinten, viszont tény, hogy a válaszolók ott nagyon túlzásba estek, főleg ez a Savlekötő.

2019. nov. 11. 14:23
 22/24 anonim válasza:
27%
Miért lettem 0-ra értékelve? Mindegy. Én maximálisan egyetértek a 19-es válaszolóval.
2019. nov. 11. 14:50
 23/24 anonim ***** válasza:
85%

Csak szavak, de fontos kérdés, hogy a szülők gyereket vállalnak vagy testvért.

Persze, hivatalosan nincs beleszólása a nagyobbnak. De akkor a szülő oldja meg úgy a második gyerek nevelését, hogy a nagyobbnak csak szeretni kelljen a kicsit. Nem pesztrálni, pelenkázni.

(Azt amúgy nonszensznek tartom, hogy valaki bezsuppolná a kamaszgyereke mellé az újszülöttet. Bakker, előbb tenném be a hálónkba.)

2019. nov. 11. 16:16
 24/24 anonim ***** válasza:
81%

#14! (67%-os) hol olvastad, hogy a nagy "hirtelen a lakás tulajdonosa lett"? Kifejezetten azt írtam, hogy szerintem a kamasznak nincs beleszólása abba, hogy a szülők vállalnak-e még egy gyereket, DE a szülők NE CSODÁLKOZZANAK, hogy a kamasz nem fog ugrálni a boldogságtól, hogy meg kell osztania a szobáját egy kisbabával. Ebben mi utal arra, hogy énszerintem a kamasz "hirtelen a lakás tulajdonosa lesz"? Mutass rá, és boldogan revideálok. A véleményemet fenntartom, megcsinálhatják, joguk van hozzá, de a kamasznak meg nem kötelező örülni, különösen, ha simán csak közlik vele, hogy drága gyermekem, mostantól egy csecsemővel fogsz élni, és nem, nem érdekel a véleményed.

#12 voltam

2019. nov. 11. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!