Kamasz gyereknek van a testver kerdesbe beleszolasa?
Tulajdonképpen nincs. Illetve a véleményét meglehet persze hallgatni, mert az se jó, ha a gyereknek kuss a neve, de nem ő dönt ilyen kérdésben.
Egyébként én annál a kérdésnél megtudom érteni a lányt is azért valamilyen szinten, viszont tény, hogy a válaszolók ott nagyon túlzásba estek, főleg ez a Savlekötő.
Csak szavak, de fontos kérdés, hogy a szülők gyereket vállalnak vagy testvért.
Persze, hivatalosan nincs beleszólása a nagyobbnak. De akkor a szülő oldja meg úgy a második gyerek nevelését, hogy a nagyobbnak csak szeretni kelljen a kicsit. Nem pesztrálni, pelenkázni.
(Azt amúgy nonszensznek tartom, hogy valaki bezsuppolná a kamaszgyereke mellé az újszülöttet. Bakker, előbb tenném be a hálónkba.)
#14! (67%-os) hol olvastad, hogy a nagy "hirtelen a lakás tulajdonosa lett"? Kifejezetten azt írtam, hogy szerintem a kamasznak nincs beleszólása abba, hogy a szülők vállalnak-e még egy gyereket, DE a szülők NE CSODÁLKOZZANAK, hogy a kamasz nem fog ugrálni a boldogságtól, hogy meg kell osztania a szobáját egy kisbabával. Ebben mi utal arra, hogy énszerintem a kamasz "hirtelen a lakás tulajdonosa lesz"? Mutass rá, és boldogan revideálok. A véleményemet fenntartom, megcsinálhatják, joguk van hozzá, de a kamasznak meg nem kötelező örülni, különösen, ha simán csak közlik vele, hogy drága gyermekem, mostantól egy csecsemővel fogsz élni, és nem, nem érdekel a véleményed.
#12 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!