Szokatlannál több időt vannak a kamaszok fürdőszobában?
Figyelt kérdés
2019. nov. 7. 08:47
1/15 anonim válasza:
A "SZOKATLANnál több időt" hogyan?
Kb mennyi idő az, ami szokatlan lehet a fürdőszobában töltve?
Számomra például 1-2 másodperc egészen fura lenne, és legalább ennyire szokatlannak találnám, ha valaki 1-2 óránál hosszabb ideig tartózkodna bent.
2/15 A kérdező kommentje:
Napi többször, de ilyen fél óráig??
2019. nov. 7. 09:03
3/15 anonim válasza:
Lehet, hogy ott tud végre elbújni előled?
4/15 anonim válasza:
Maszturbálás, borotválkozás, x@rás... Más most nem jut eszembe.
5/15 anonim válasza:
Mivel a legtöbb szülő (tisztelet a kivételnek) lesz.rja a gyereke privát terét, ezért kénytelenek a fürdőbe "zárkózni" pl.: önkielégítés miatt.
6/15 anonim válasza:
Igen
Magámszféra
Önkielégítés
Magát vizsgálja,
Lányok sminkelnek, majd lemossák.
Arcpakolás
Heti többször hajpakolás
Borotválkozás
Vagy ha kád, akkor imádtam/ imádok relaxálni (33 évesen is)
Fürdősó-olaj mécsesek plisz egy könyv társaágában
Ez minimum 1,5 h
7/15 anonim válasza:
És akkor mi van? Hagyd békén, legalább a fürdőszobába járását ne lesegesd már. Ott állsz az ajtó előtt stopperrel, vagy mi? Vagy csak egy vécé van, és nem tudjátok addig használni? Akkor meg kopogj be és szólj, hogy jönnél, annyi.
8/15 anonim válasza:
Masztizik, félpucér tükrösselfiet lő a csajának, önvizsgálatot tart, esetleg nagywc. Ezer oka lehet, hagyd őt magára, ez tikikus kamaszfiú dolog. Nyugi, nem hopponál a wc-ből a Mágiaügyi Minisztériumba, minden rendben van vele valószínűleg.
9/15 anonim válasza:
Igaz, én lány vagyok, de én pl. máshol nem nagyon tudom intézni az OLYAN dolgaim, mert nincs saját szobám már lassan 3 éve. Oké, ez nálam mondjuk nem napi több alkalom, hanem csak 1, de hát tudjuk szerintem, hogy milyenek a fiúk.
10/15 anonim válasza:
Talán a megszokottnál több idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!