Akiknél nincs kád, csak zuhanyzó a fürdőszobában, miben/hogyan fürdeti 3 éves, vagy annál picit nagyobb gyerkőcét?
Beáll a zuhany alá, és tusol.
Míg pici volt, a tálcába engedtük a vizet, volt olyan mély, hogy tudott pancsolni benne.
Most Ok baby Opla fürdetődézsánk van,eddig imádtuk,de mostmár nagyon szűkös :(
Lehet néznem kéne valami nagyméretű gyerekkádat?
Mi ikeás kádat vettünk az elején,pont e miatt mert nekünk sincs kádunk.2 éves fiam még tök jól elvan benne,és befér a zuhanyzótálcába.
Amúgy szerintem próbáld vele megszerettetni a zuhanyzást, fiam is utálta eleinte,most már szereti.Mikor ül a dézsában,nyisd meg neki kicsit, hagy szokja.
Én amúgy beteszem a zuhanytálcába a felállókáját( szintén ikeás,műanyag),arra csücsül,foghat játékot is a kezében,így zuhanyzik.Mikor megtanulta, hogy nem szabad felállni,akkor kezébe adtam a zuhanyrózsát és élvezte,hogy egyedül zuhanyozhat:)
nekünk egy nagy műanyag kádunk van,olyan nagy,hogy keresztben épphogy befér az íves kabinba.ő dönti el,hogy kádban akar -e fürdeni,vagy zuhanyzik.néha előfordul,hogy a lavórban akar fürdeni,bár az nagyon kicsi,de belepréseli magát:-)
a kád egy curver kád
Februárban tölti majd a 3at a fiam. Mi egy nagyobb babakádat használuk, pont befér a zuhanytálcába ha kifelé van fordítva a "rácsos" vége. [link]
A rácsos részre szokta pakolni a játékokat, tök jól elvan benne. Még biztos jóideg ez lesz, pedig elég magas a fiam. De műanyagosnál láttam már ettől is nagyobb kádat, ha majd a kistesóval együtt fürdetnénk már őket, akkor lehet beszerzünk egyet. Csak kérdés, h befér e a zuhanyba.
A zuhanyzást mi is úgy oldjuk meg, h a műanyag fellépőjét betesszük a tálcába, és ráül. Eleinte ő is félt, de aztán megszokta. Sőt, imád egyedül zuhanyozni. Próbáld úgy megszoktatni vele, h a kádjába a tusolón keresztül engedd a vizet, amiben ő is segítsen, tartsa. Majd ha már ezt megszokta, akkor a kádban ülve is engedheted rá a zuhanyt, végül kád nélkül. Meg persze magyarázz közben neki minden félét, h nem kell félni, csak hangos, meg h azért kell zuhanyozni, mert a kád már kicsi neki, de tisztálkodni meg muszáj... Meg akár vele együtt is zuhanyozhattok, h lássa ti is így szoktátok.
A kisfiam igaz még csak 2 éves, de szerintem így lesz 3 évesen is. :)
Nekünk egy nagyobb méretű műanyagkádunk van, kádállvánnyal. Nyáron a földre teszem a kádat, télen használjuk az állványt, a hideg miatt. Nagyon stabil, strapabíró állvány, még sokáig tudjuk majd használni szerintem.
A fürdőszobánk nagyon pici egyébként, ha beteszem a kádat állványostul, épphogy beférek én is. :) De ez van! Nem fosztom meg a fiamat a pancsolás élményétől.:)
IKEÁS kád. Igaz nekünk van kádunk, de azért kihasználtuk a kis kádat is!
Egész sokáig elférnek benne, pedig a mérete nem túl nagy.
:o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!