Panelba ti vesztek/ vennétek babafürdökádat akkor is ha van kád a fürdöszobában?
BÁr még nincs babám és terhes sem vagyok,de emlékszem hogy nekem volt!Egy piros kis kádam és mi is panelban laktunk ahol volt kád!
Szerintem azért praktikusabb mert kicsi így kényelmesebb a babának is meg neked is,mert felrakhatod asztalra vagy magasabb helyre ahova nem kell görnyedned,hajolnod!
Én ha terhes leszek biztos fogok venni!Nem tudom mennyibe kerül,de biztos nem a legdrágább dolog amit be kell szerezni!
Igazából azért jó a baba fürdető kád állvánnyal, mert nem kell bele hajolni a kádba, és úgy fogni, fürdetni a babàt.
Szülés után 1-2 hétig hajolni sem tudtam, nem tudtam volna megfürdetni a nagykádban!
A kiskádnál is úgy fürdettük, én vagy a párom fogta, a másik pedig a màsik oldalon állt, és mosdatta.
Szerintem kell egy kiskád!
Még ha àllványt nem is veszel, ott az asztal, arra is rá lehet tenni.
Na meg a kiskádba kevesebb víz kell.
1 éve koráig abban fürdött, mikor már tudott ülni a nagykádba tettem a kiskádat, és úgy fürdött. Kevesebb vizet kellett engednem, hogy derékig érjen neki.
Valamelyik nap a babám a nagy kádban fürdettem, mert az övét még nem sikáltam el, ő meg nyűgös volt.
Hát sokszor nem csinálnám! 10 perc alatt majd leszakadt a derekam attól,hogy jó mélyen be kellett hajolnom a kádba!
Szóval én azt ajánlanám,hogy vegyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!