Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért aggódik ennyire?

Miért aggódik ennyire?

Figyelt kérdés
Anyám állandóan aggódik amikor pl este 10 kor érek haza, hogy már azt hitte,hogy elraboltak meg ilyeneket gondol...Mindig azt mondja,hogy miért 10 órakor érek haza a sötétbe bárki elrabolhat és eladják a szerveimet meg ilyenek...Nagyon idegesít már itt a nyár és 10 órakor már dumál,hogy miért mászkálok kint ilyen későn...Múltkor bent maradtam a városba és a 22:40 es busszal jöttem haza (utolsó busz) ami 23:10 kor már bent volt és egyből mentem haza fél 12 re értem haza és annyira kiborult hogy mit mászkálok ilyenkor kint.Nem szoktam inni,cigizni,fűvezni semmi ilyesmit egyszerűen csak beszélgetni akartam a barátaimmal és tovább maradtam.Állandóan félt mindentől és mindig ezt a "berántanak a kocsiba és elrabolnak" dolgot mondja még akkor is ha este 9 van...Hogyan vegyem rá,hogy legalább nyáron had ne kelljen 9 kor itthon lennem már(?) 14/F
2010. júl. 17. 12:27
 1/9 anonim ***** válasza:

az énanyám is ijen, sajnos vannak ijen szülők, nagyon nagy szpás, annyi az egész hogy egyszerkétszer be kell neki szólni hoyg muter el vagy tájolva megvédemén magam...

vagy szülőbarátibb módszer(XD) hha beiratnak mondjuk boxolni v vmi küzdősportra és akor megnyugtatod hogy meg tod védeni magad

2010. júl. 17. 12:55
 2/9 anonim ***** válasza:
előző vok, aztis csinhatod hogy eghy ien beszélgetésnél hogy gyere haza kisfiam brühühűűű akkor legyél kihangosítva és mond a haverjaidnak hogy várjál muter az megint hogy menjek haza, és röhögjenek jó hangosan, és ha megkérdezik min röhögnek mond hofgy te vagy az 1etlen akinek már ekkorra haza kell érnie......
2010. júl. 17. 12:57
 3/9 A kérdező kommentje:
Az a vicc,hogy küzdő sportolok is már majdnem egy éve thai boxolok...De így is félt...
2010. júl. 17. 13:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Kamaszként én is így gondolkodtam agyamra mentek anyámék a féltésükkel.Mióta anya vagyok ráébredtem mit is érezhet egy szülő mikor a gyereke máshol jár.Légy vele megértő szeret és félt
2010. júl. 17. 13:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Tudom, h úgy is le fogtok pontozni, de szerintem egy 14 éves ne mászkáljon este egyedül, akár fiú, akár lány. Igaza van anyukádnak, h félt. Egyáltalán annak örülj, h 9-ig elenged. Nem h majd hajnalokig kint legyél. Ha az én gyerekem lennél tuti nem mászkálnál fél 12-ig. Pedig én se vagyok öreg, 17 vagyok, de egy 14 éves gyereknek nem az utcán van a helye.
2010. júl. 18. 00:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Te első válaszoló, inkább a nyelvkönyvet vedd elő csavargás helyett.És igen, egy 14 éves gyereknek semmi keresni valója az utcán 23-24 órakkor!
2010. júl. 18. 13:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Jogosan félt. Hiszen szeret téged és nem akarja, hogy bajod legyen :) Ezzel semmi gond nincsen :) Magyarázd el neki, hogy már nem vagy kicsigyerek akire mindig vigyázni kell és tudsz magadra te is vigyázni. Nem lessz semmi baj. Sok sikert :)
2010. júl. 18. 16:03
 8/9 anonim ***** válasza:

egy kicsit én is bántam, hogy nem maradhatok sokáig, és úgy éreztem minden jó dolog akkor kezdődik, mikor én eljövök..

de nekem 8ra kellett otthon lenni ...

mikor gimibe mentem hétvégén és nyáron 9-ig maradhattam,

10.-ben 10-ig

11.-ben 11-ig... de hétköznap akkor is 8.

18 éves korom után meg soha többé nem mondta édesanyám, hogy mikorra menjek... és az elején kimaradtam hajnalokig, de aztán rájöttem, nincs mit bepótolnom, mert az elmúlt években semmit nem vesztettem azzal, hogy hamarabb haza kellett mennem...

plusz.. a legjobb helyekre 14 évesen úgysem mehetsz be.. :D akkor meg miért kell cirkuszolni?

amúgy... ha ennyire idegesít, akkor hívd át a barátaidat ...

biztos jobban fogja idegesíteni anyukádat, ha éjfélkor még a szobádban röhögtök meg hangoskodtok.. és akkor majd még ő fog megkérni, hogy menj el :D

1 próbát megér

2010. júl. 19. 12:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Áthívni nem bírom őket mert 20km-re lakok tőlük és tuti nem fizetnék ki a 160ft-os vonat jegyet:P Engem nem zavar,hogy a legjobb helyek 10kor nyitnak...Nem szeretem a discot se zenét inkább koncertre mennék:)
2010. júl. 19. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!