Miért aggódik ennyire?
az énanyám is ijen, sajnos vannak ijen szülők, nagyon nagy szpás, annyi az egész hogy egyszerkétszer be kell neki szólni hoyg muter el vagy tájolva megvédemén magam...
vagy szülőbarátibb módszer(XD) hha beiratnak mondjuk boxolni v vmi küzdősportra és akor megnyugtatod hogy meg tod védeni magad
egy kicsit én is bántam, hogy nem maradhatok sokáig, és úgy éreztem minden jó dolog akkor kezdődik, mikor én eljövök..
de nekem 8ra kellett otthon lenni ...
mikor gimibe mentem hétvégén és nyáron 9-ig maradhattam,
10.-ben 10-ig
11.-ben 11-ig... de hétköznap akkor is 8.
18 éves korom után meg soha többé nem mondta édesanyám, hogy mikorra menjek... és az elején kimaradtam hajnalokig, de aztán rájöttem, nincs mit bepótolnom, mert az elmúlt években semmit nem vesztettem azzal, hogy hamarabb haza kellett mennem...
plusz.. a legjobb helyekre 14 évesen úgysem mehetsz be.. :D akkor meg miért kell cirkuszolni?
amúgy... ha ennyire idegesít, akkor hívd át a barátaidat ...
biztos jobban fogja idegesíteni anyukádat, ha éjfélkor még a szobádban röhögtök meg hangoskodtok.. és akkor majd még ő fog megkérni, hogy menj el :D
1 próbát megér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!