Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hány éves kortól festetheti...

Hány éves kortól festetheti egy lány a haját? Szülők, ti mikortól engeditek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 22:02
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
74%

Nekem vörösre volt színezve a hajamban pár tincs régebben(pár hajmosás után kijött). 13 éves koromban volt szőkével melírozva (nyáron), majd utána karácsonykor.

Most 14/l vagyok.

Anyum fodrász, így ő csinálta...és semmi baja a hajamnak...

2010. júl. 18. 17:34
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azóta van sűrűn melírozva a hajam, hogy nyolcosztályos gimiben ötödikben színötös lettem, és semmi baja tőle a hajamnak, se nekem. A hajfestés nem függ össze a szürkeállománnyal, a mai napig festem a hajam és most már az arcom is, mégis nevelőtestületi dicséretet kaptam.

Egyébként én akkortól engedném, amikortól tud figyelni magára, azaz rendszeresen ápolja a haját, szól, amikor lenőtt,stb..

2010. júl. 18. 20:05
 13/26 anonim ***** válasza:
46%

Soha nem értettem, hogy az emberek miért akarnak még egy nyűggel többet a vállukra venni. Fodádzhoz járni, befestetni, én nem bírnám. Az meg hogy 11 éves kislánynak be legyen festve a haja... 14 évesen hat tetoválás, fültágító és társai, de csak biztassuk a gyereket.

A szürkeállományod nem kapcsolódik ehhez a témához. A hajnak is külön szerkezete van, amit egy festék, vagy szinező igencsak károsít. Hát ha még bele is vasalod. Hajpakolás, gyönyörű, ápolt haj. Persze mindennek megvannak a hátulütői, de ne jelentsük ki, hogy a festék nem káros.

Nem támogatnám az ötletet, de 16 fölött engedném.

2010. júl. 18. 23:33
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

17:34 vagyok...

Nézzétek meg Ausztriába milyen hajak vannak...láttam én már 9 éves, kék hajú kislányt...

2010. júl. 19. 12:47
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:33

Előtted lévő vagyok. Tizennégy éves vagyok, és képzeld el: nincsen se tetoválásom, se fültágítóm, se pirszingem, se hajvasalóm, és nem is vágyom rá. A szürkeállományos dolgot azért hoztam fel (bár igazad van és tényleg nem tartozik ide), mert úgy láttam,hogy kezd olyan fordulatot venni a válaszadás, hogy: festett haj=buta=primitív=hülye=bunkó=rossz ember, és úgy gondolom, hogy ez nem igaz.

2010. júl. 19. 18:07
 16/26 anonim ***** válasza:

DE te nem is 11 évesen kezdted festeni a hajad.

Bocs, nem láttam az összefüggést.

2010. júl. 20. 23:07
 17/26 anonim válasza:
100%

nekem anyu festett bele először egy próba csíkot 12 évesen nem volt feltünő helyen. később 13 évesen szőke melíros volt a hajam, de azt utáltam, lenövesztettem, és most 15 évesen az egész világosbarnára van befestve :)

nincskorhoz kötve, bár azért egy 12 éves gyereknek full feketére vagy vörösre befesteni a haját elég morbid :D csak szolidan de lehet szerintem.

2010. júl. 21. 11:41
 18/26 anonim ***** válasza:

Én kiskorom óta utáltam a hajszínemet, tényleg nagyon előnytelen volt. 16 évesen festettem be színezővel gesztenyebarnára, aztán fokozatosan sötétebbre, amíg fekete nem lett.

20.L

2010. júl. 21. 14:27
 19/26 anonim válasza:
100%
én 14 voltam, anyu azt mondta, hogy mivel a haj nem maradandó, ezért megengedi. :) gimibe már új hajszínnel mentem. :)
2010. júl. 21. 14:36
 20/26 anonim ***** válasza:
56%
Az az összefüggés, hogy ötödik osztályban az ember 10-11 éves.
2010. júl. 21. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!