Hány éves kortól festetheti egy lány a haját? Szülők, ti mikortól engeditek?
Nekem vörösre volt színezve a hajamban pár tincs régebben(pár hajmosás után kijött). 13 éves koromban volt szőkével melírozva (nyáron), majd utána karácsonykor.
Most 14/l vagyok.
Anyum fodrász, így ő csinálta...és semmi baja a hajamnak...
Nekem azóta van sűrűn melírozva a hajam, hogy nyolcosztályos gimiben ötödikben színötös lettem, és semmi baja tőle a hajamnak, se nekem. A hajfestés nem függ össze a szürkeállománnyal, a mai napig festem a hajam és most már az arcom is, mégis nevelőtestületi dicséretet kaptam.
Egyébként én akkortól engedném, amikortól tud figyelni magára, azaz rendszeresen ápolja a haját, szól, amikor lenőtt,stb..
Soha nem értettem, hogy az emberek miért akarnak még egy nyűggel többet a vállukra venni. Fodádzhoz járni, befestetni, én nem bírnám. Az meg hogy 11 éves kislánynak be legyen festve a haja... 14 évesen hat tetoválás, fültágító és társai, de csak biztassuk a gyereket.
A szürkeállományod nem kapcsolódik ehhez a témához. A hajnak is külön szerkezete van, amit egy festék, vagy szinező igencsak károsít. Hát ha még bele is vasalod. Hajpakolás, gyönyörű, ápolt haj. Persze mindennek megvannak a hátulütői, de ne jelentsük ki, hogy a festék nem káros.
Nem támogatnám az ötletet, de 16 fölött engedném.
17:34 vagyok...
Nézzétek meg Ausztriába milyen hajak vannak...láttam én már 9 éves, kék hajú kislányt...
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:33
Előtted lévő vagyok. Tizennégy éves vagyok, és képzeld el: nincsen se tetoválásom, se fültágítóm, se pirszingem, se hajvasalóm, és nem is vágyom rá. A szürkeállományos dolgot azért hoztam fel (bár igazad van és tényleg nem tartozik ide), mert úgy láttam,hogy kezd olyan fordulatot venni a válaszadás, hogy: festett haj=buta=primitív=hülye=bunkó=rossz ember, és úgy gondolom, hogy ez nem igaz.
DE te nem is 11 évesen kezdted festeni a hajad.
Bocs, nem láttam az összefüggést.
nekem anyu festett bele először egy próba csíkot 12 évesen nem volt feltünő helyen. később 13 évesen szőke melíros volt a hajam, de azt utáltam, lenövesztettem, és most 15 évesen az egész világosbarnára van befestve :)
nincskorhoz kötve, bár azért egy 12 éves gyereknek full feketére vagy vörösre befesteni a haját elég morbid :D csak szolidan de lehet szerintem.
Én kiskorom óta utáltam a hajszínemet, tényleg nagyon előnytelen volt. 16 évesen festettem be színezővel gesztenyebarnára, aztán fokozatosan sötétebbre, amíg fekete nem lett.
20.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!