Hány éves kortól festetheti egy lány a haját? Szülők, ti mikortól engeditek?
Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 22:02
1/26 anonim válasza:
Én 16 évesen festettem be először!Anyukámnak tetszett nagyon,és nem szólt érte,és apukámnak is bejött!!
Most 24 éves vagyok és van egy 2,5 hós kisfiam,remélem ő nem fogja festetni soha!:))
De ha mondjuk lányom lenne,vagy lesz,akkor szerintem 16 éves kora körül biztos!De 12 meg 13 évesen biztos nem engedném!
24/L
2/26 anonim válasza:
Szerintem is ilyen 16 körül már lehet, bár én inkább csak a melírozással kezdeném. Én 10 évig festettem szőkére, de most már csak melírozom. Nem kell olyan sűrűn fodrászhoz menni, sokkal természetesebb hatása van, és nem roncsolja úgy a hajat.
3/26 anonim válasza:
Hát én azt mondom,hogy amíg általános iskolás addig ne,aztán utána én meg fogom engedni neki... Bár ez még kicsit arrébb van,mert még csak 1 és 2,5 évesek a csajaim... :)
4/26 anonim válasza:
Ballagására lett befestve,és megbánta meg nem nagyon tetszett neki utána már , szerencsére.nem tudom miért tenné tönkre a szép szőke haját :)
én általános után engedném :)
36/N
5/26 anonim válasza:
Szia!17.éves a lányom és most festette be a haját.Én is úgy gondolom ,hogy általános iskolába még ne.Bár a legtöbb suliban nem is engedik.Középiskolában már bármikor.
6/26 anonim válasza:
Őőő a hajfestés nincs korhoz kötve..
7/26 anonim válasza:
Azért ismerjük el ez már új generáció.Én 15 évesen festettem először a hajam(33 éves anyuka vagyok)azóta nem is láttam az eredeti hajszínemet,mert jobban tetszik festve,és manapság ez már egy alap dolog.A lányom 11 éves most volt 4.es és a nyáriszünetre befestettem a haját egy-két árnyalattal másabb mint eredetileg.De a suliban sem számít,és nem ő az egyetlen,az összes osztálytársa ugyanez.Színes hajtincsek,körömlakk,szájfény,külön sminkcuccai vannak és hannah montanas parfüm..
8/26 anonim válasza:
ÉN 12-13 éves lehettem amikor először befestettem. Most 17 vagyok, szóval már egy ideje festem, voltam már szőke, vörös, barna, lila, fekete, pink, mindenféle. De szerintem elég korán kezdtem, szerintem épp elég, ha az illető elballag áltsuliból.
9/26 anonim válasza:
Majd ha az onallo keresetebol megveszi maganak a hajfesteket, vagy kifizeti a fodraszt. En nem fogok ahhoz asszisztalni, hogy tonkretegye a hajat.
10/26 anonim válasza:
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 16:24
Szép...Egy 11 éves gyereknek szerintem nem nagyon kéne befesteni a haját.Mi lesz belőle később?Istenem...és ezt te még támogatod?Pff...Hova jut a világ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!